Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Νίκος Φίλης, ένας λαοφιλής πολιτικός με όραμα για το μέλλον της χώρας

Πλήθος κόσμου στην ομιλία Νίκου Φίλη  

«Μαζί σχεδιάζουμε το μέλλον»

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018. Στην κατάμεστη αίθουσα της Αλκυονίδας μίλησε ο βουλευτής Α' Αθήνας και μέλους της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, στην εκδήλωση της Οργάνωσης Μελών της 6ης Δημοτικής Κοινότητας, με θέμα «Μαζί σχεδιάζουμε το μέλλον». 
Ο διανοούμενος πολιτικός Νίκος Φίλης σε ένα πυκνό και ισχυρό λόγο πάνω στις θέσεις της Ανανεωτικής και Ριζοσπαστικής Αριστεράς αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα μετά τα μνημόνια, και στη μετάβαση ενός κράτους πιο κοντά στους πολίτες.
Ο κ. Φίλης αναφέρθηκε στα θετικά μέτρα της κυβέρνησης στις επιτυχίες που έχει σημειώσει στο επίπεδο της οικονομίας, την έξοδο από τα μνημόνια και την κατάθεση του πρώτου μεταμνημονιακού προϋπολογισμού χωρίς την περικοπή συντάξεων και χωρίς μέτρα οδυνηρά για τους πολίτες.
Επισήμανε επίσης τη μάχη που πρέπει να συνεχιστεί αμείωτη απέναντι στο νεοφιλελευθερισμό και την ακροδεξιά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, την προάσπιση των κοινωνικών δικαιωμάτων καθώς και την απόλυτη κατάρρευση κάθε καταστροφολογικού σεναρίου της Ν.Δ.
Μετά την σημαντική και εμπεριστατωμένη ομιλία του απάντησε σε σε πολλές ερωτήσεις και απορίες των παρευρισκομένων σε θέματα της γειτονιάς, καθώς και σε συγκεκριμένα πολιτικά ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες.
Στη συγκέντρωση συμμετείχαν μεταξύ άλλων, ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας και Έρευνας Κώστας Φωτάκης, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Δρίτσας, Τρ. Μηταφίδης, Φ. Βάκη, Γ. Γκιόλας, η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου, ο συντονιστής της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Α' Αθήνα Νίκος Κούτσης, ο συντονιστής της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ - ΑΧΑΡΝΩΝ Γιώργος Κακούρος, ο μουσικοσυνθέτης Παναγιώτη Καρούσος, κ.α. 
Η άρτια εκδήλωση για τον Νίκο Φίλη, οργανώθηκε από τις ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Πλ. Βικτωρίας σε συνεργασία με τις δυο αδελφές οργανώσεις της 6ης ΔΚ, της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Πλ. Αμερικής-Κυψέλης της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Κυψέλης, και της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Α' ΑΘΗΝΑΣ, στον κινηματογράφο ΑΛΚΥΟΝΙΔΑ με εισηγητή τον πρώην Υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη ο οποίος πέραν της πολιτικής ανάλυσης συζήτησε με τον κόσμο της περιοχής που συμμετείχε μαζικά, για τα   προβλήματα που αντιμετωπίζει.
Η ομιλία του Νίκου Φίλη ενθουσίασε τον κόσμο που σηκώθηκε να τον συγχαρεί και να βγάλει μια αναμνηστική φωτογραφία μαζί του.
 

[ΣΥΡΙΖΑ Βικτώρια] 
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου