Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

1η προβολή της ταινίας "Αριστόμαγκες" του 1ου ΓΕΛ Κερατσινιου

Το 1ο ΓΕΛ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ διοργανώνει εκδήλωση, στην οποία θα προβληθεί σε ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ η καινούργια ταινία της Κινηματογραφικής ομάδας του Σχολείου, με τον τίτλο ΑΡΙΣΤΟΜΑΓΚΕΣ -αγγλικός τίτλος APPEARANCES DECEIVE (ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΠΑΤΟΥΝ). Την ταινία θα προλογίσουν απόφοιτοι του σχολείου που συμμετείχαν και σε αυτή την παραγωγή, εκπαιδευτικοί με εμπειρία στην τέχνη του κινηματογράφου στο σχολείο, ο “δικός” μας Πέτρος Χάλαρης στο μοντάζ και η επίσης “δική” μας ηθοποιός Ελένη Κερολάρη. Μετά την προβολή της ταινίας θα ακολουθήσει συζήτηση με τους μαθητές της κινηματογραφικής ομάδας και τους υπόλοιπους συντελεστές της ταινίας. Λίγα λόγια: …Δυο συνηθισμένοι αλλά εντελώς διαφορετικοί τύποι μαθητών της Α Λυκείου (ο ένας πολύ καλός μαθητής, ο άλλος ο “μάγκας” της τάξης ) μπλέκουν, καθώς άθελά τους θα παίξουν αντίστροφα τους " ρόλους " που γονείς και καθηγητές έχουν ήδη "μοιράσει " σε αυτούς... Η ταινία θα κάνει τη δεύτερή της προβολή στο φεστιβάλ Oλυμπίας/ CAMERAZIZANIO και θα ανέβει και στο YouTube (και με αγγλικούς υπότιτλους). 
Η ομάδα μας -Μαθητές/τριες: Βαλέρια Βερνίκου, Κων/νος Kαλούδης, Σπύρος Καρτίμπελης, Ελένη Καψάλη, Παναγιώτης Κολλινιάτης, Μαρία Μιχαλακάκου, Κυριάκος Μπαθρέλλος, Άγγελος Τζίτζιρας, Πόπη Χατζηαντωνίου, Γιώργος Σκλαβενίτης. (Β΄λυκείου) Κων/νος Αραχωβίτης, Άννα Βουγιουκλίδου, Κυράνη Ζερβού, Έλενα Κανελλοπούλου, Ράνια Πελεκάνου, Θανάσης Ράπτης, Πάνος Ρίζος, Μιχάλης Τριανταφύλλου και Βακάς Χουσεΐν (Γ΄Λυκείου).
Απόφοιτοι: Μαρία Τέρση, Τζανέη Σίφας, Αγγελος Τσατσαρώνης, Εβελίνα Παπαναστασίου. Οι δικοί μας :Πέτρος Χάλαρης και η ηθοποιός Ελένη Κερολάρη …και οι καθηγητές : Μ. Κοντοπούλου, Μ. Ζερβουδάκη, Μ. Τσιώλη και Γ. Παππάς.

Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018 στις 8 μ.μ. – 11 μ.μ.
Πολιτιστικό Κέντρο "Μελίνα Μερκούρη" Εμμ.Μπενάκη 70

https://www.facebook.com/events/1458873180882889/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου