Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

Η κα Ειρήνη Βέγκου, Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Αργώ επισκέφτηκε το ανακαινισμένο και ανανεωμένο Μουσείο Αλιείας και Ναυπηγικής Αλιευτικών σκαφών, στο Ικόνιο Περάματος


Σήμερα, Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022, η Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Αργώ επισκέφτηκε το ανακαινισμένο και ανανεωμένο Μουσείο Αλιείας και Ναυπηγικής Αλιευτικών σκαφών, στο Ικόνιο Περάματος (Λ. Δημοκρατίας & Μαρίας Κιουρί, πλησίον ΕΠΑΛ Περάματος). Το μουσείο φιλοξενεί σπάνια Ναυπηγοξυλουργικά εκθέματα και ο συγκεκριμένος πολυχώρος αναμφίβολα αποτελεί κόσμημα για την πόλη του Περάματος.

Την πρόεδρο κα Ειρήνη Βέγκου συνόδευσε εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής Περάματος, ο κ. Δημήτρης Πετράς, Ειδικός Σύμβουλος στον Δήμο Περάματος, ο οποίος έχει διατελέσει αιρετός Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης στο Δήμο Περάματος. Σε ένα ιδιαίτερα ζεστό και φιλικό κλίμα ο κ. Δ. Πετράς και η κα Ε. Βέγκου είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση για το πόσο σημαντική είναι η συνεργασία μεταξύ της Δημοτικής Αρχής με τους φορείς της πόλης. Η κα Βέγκου είχε τη δυνατότητα να δει την εξαιρετική συλλογή του Μουσείου, αλλά και τον πολυχώρο που αποδίδεται πλέον πλήρως λειτουργικός στους πολίτες.
Όπως επεσήμανε ο κ. Δ. Πετράς, στο πλαίσιο της συζήτησης και της ξενάγησης στο χώρο, βούληση της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου Περάματος κ. Γιάννη Λαγουδάκη είναι η αρμονική και αγαστή συνεργασία του Δήμου με τα πολιτιστικά και αθλητικά σωματεία της πόλης, με όλους τους ζωντανούς και παραγωγικούς φορείς, με γνώμονα την ανάπτυξη και την ευημερία του Περάματος. Παράλληλα, ο κ. Δ. Πετράς εξήρε την συνεχή και ανιδιοτελή προσφορά του Κέντρου Πολιτισμού Αργώ στην παράδοση, στον αθλητισμό, στον πολιτισμό, αλλά και σε δράσεις αλληλεγγύης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου