Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Κοπή πίτας από τον κο Ιωάννη Μαρωνίτη πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και γενικό Πρόεδρο International Action Art στις δομές αντιμετώπισης της φτώχειας στους Δήμους Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη και Πειραιά

 

Στις δομές αντιμετώπισης της φτώχειας στους Δήμους Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη και Πειραιά, έγινε η κοπή πίτας από τον πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και γενικό Πρόεδρο International Action Art, κο Ιωάννη Μαρωνίτη.

Ο κ. Μαρωνίτης, στην ομιλία του τόνισε: «Οι Δομές μας είναι μια ανοιχτή αγκαλιά για την οικογένεια και το παιδί. Δημιουργήθηκαν για να υποστηρίζουν τους συμπολίτες μας, που έχουν ανάγκη, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες. Αποτελεί στοίχημα για εμάς η καθημερινή βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε και χρέος όλων μας να μην υπάρχει ούτε μια οικογένεια χωρίς έστω ένα πιάτο φαγητό. Σας ευχαριστώ που όλοι μαζί κάνουμε ότι καλύτερο για τους συνανθρώπους μας».

Ioannis Maronitis President at UNESCO CLUB OF THE DEPARTMENT OF PIRAEUS AND ISLANDS (Όμιλος UNESCO Νομού Πειραιώς & Νήσων )







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου