Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

Συνάντηση του Βουλευτή Β' Πειραιά Δημήτριου Μαρκόπουλου με την Ρένα Βέγκου Πρόεδρο του κέντρου πολιτισμού «ΑΡΓΩ»


Ο Βουλευτής Β' Πειραιά Δημήτριος Μαρκόπουλος συναντήθηκε με την Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού «ΑΡΓΩ» κυρία Ρένα Βέγκου, με σκοπό την προώθηση των επικείμενων εκδηλώσεων και δράσεων του 2022.

Πραγματοποιήθηκε μία εποικοδομητική συζήτηση κατά την οποία ο Δημήτριος Μαρκόπουλος ενημερώθηκε για μία σειρά από δράσεις και προγράμματα που έχει αναλάβει το κέντρο πολιτισμού «Αργώ». Ειδικότερα, η Αργώ Περάματος οργανώνει προγράμματα επιμόρφωσης, προγράμματα χορού, αλλά και προγράμματα άθλησης, όπως μαθήματα τένις. Επίσης πραγματοποιεί σεμινάρια decoupage, ζωγραφικής, προετοιμάζει αθλητές για αναγνωρισμενους αγώνες χορού και δημιουργεί επαγγελματικά τμήματα με σκοπό την δημιουργία δασκάλων χορού.

Ο Βουλευτής Β' Πειραιά Δημήτριος Μαρκόπουλος στηρίζει και ενισχύει τέτοιες πρωτοβουλίες καθώς επιτελούν σπουδαίο έργο, ενώ ευχαρίστησε την κ. Βέγκου για το πραγματικά σπουδαίο έργο της στο Πέραμα.


Τόσο ο Βουλευτής κύριος Δημήτριος Μαρκόπουλος όσο και η Πρόεδρος κυρία Ρένα Βέγκου ευχήθηκαν ο νέος χρόνος να είναι γόνιμος και ελπιδοφόρος για την πόλη του Περάματος, καθώς και να είναι μια χρόνια ανάκαμψης του πολιτισμού και του αθλητισμού, αφήνοντας οριστικά πίσω τις επιπτώσεις της πανδημίας.
 

Κέντρο Πολιτισμού Αργώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου