Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

Συνάντηση της Ρένας Βέγκου, Προέδρου του κέντρου πολιτισμού «ΑΡΓΩ» με την Αντωνάκου Σταυρούλα, Αντιπεριφερειάρχη Πειραιώς και Νήσων

 

Η πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού «Αργώ» κυρία Βέγκου Ειρήνη συναντήθηκε με την Αντιπεριφερειάρχη Πειραιώς και Νήσων κυρία Αντωνάκου Σταυρούλα, με σκοπό την συνεργασία και την στήριξη των πολιτιστικών εκδηλώσεων και δράσεων της σαιζόν 2022.

Πραγματοποιήθηκε μία εποικοδομητική συζήτηση κατά την οποία η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιώς και Νήσων κυρία Αντωνάκου Σταυρούλα ενημερώθηκε από την πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Αργώ κυρία Βέγκου Ειρήνη, και από την έφορο ανάπτυξης του κέντρου πολιτισμού Αργώ κυρία Ζηνοβία Ρεμπουλάκη, για μία σειρά από δράσεις και προγράμματα που έχει αναλάβει το Κέντρο Πολιτισμού «Αργώ».

Ειδικότερα, η Αργώ Περάματος οργανώνει προγράμματα επιμόρφωσης, προγράμματα χορού, αλλά και προγράμματα άθλησης, όπως μαθήματα τένις. Επίσης πραγματοποιεί σεμινάρια decoupage, ζωγραφικής, προετοιμάζει αθλητές για αναγνωρισμενους αγώνες χορού και δημιουργεί επαγγελματικά τμήματα με σκοπό την δημιουργία δασκάλων χορού.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιώς και Νήσων κυρία Αντωνάκου Σταυρούλα τόνισε την ευαισθητοποίηση της Περιφέρειας Αττικής σε αθλητικές και κοινωνικές δράσεις όπως αυτές του Κέντρου Πολιτισμού «Αργώ» και ευχαρίστησε την κ. Βέγκου για το πραγματικά σπουδαίο έργο της στο Πέραμα το οποίο στηρίζει και ενισχύει. Τόσο η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιώς και Νήσων κυρία Αντωνάκου Σταυρούλα όσο και η Πρόεδρος κυρία Ρένα Βέγκου ευχήθηκαν ο νέος χρόνος να είναι γόνιμος και ελπιδοφόρος για την πόλη του Περάματος, καθώς και να είναι μια χρονιά ανάκαμψης του πολιτισμού και του αθλητισμού, αφήνοντας οριστικά πίσω τις επιπτώσεις της πανδημίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου