Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022

Τμήμα αντισφαίρισης του Κέντρου Πολιτισμού «Αργώ»

 


Το τμήμα αντισφαίρισης του Κέντρου Πολιτισμού «Αργώ» ξεκίνησε και αναπτύσσεται μέχρι και σήμερα με στόχο την προαγωγή και τη διάδοση του αθλήματος στην περιοχή μας. Τα μαθήματα και οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο γήπεδο τένις στον Αρμό Περάματος, με το τμήμα του τένις να αριθμεί πολλά μέλη, παιδιά και ενήλικες, σε όλα τα επίπεδα (αρχάριοι-προχωρημένοι), στοχεύοντας στη συστηματική εκπαίδευση, για την ανάπτυξη των δυνατοτήτων τους και την διάκριση τους στο άθλημα.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ
Το δυναμικό του Κέντρου Πολιτισμού «Αργώ» αποτελείται από έμπειρους προπονητές, καταξιωμένους, απόφοιτους ΤΕΦΑΑ, που με υπομονή και ενθουσιασμό, διδάσκουν τα μυστικά του τένις, δίνοντας έμφαση στις ατομικές ανάγκες του κάθε αθλούμενου . Η ομάδα των προπονητών φροντίζει να κρατάει το επίπεδο των προπονήσεων υψηλό και ταυτόχρονα να δημιουργεί μια ευχάριστη τενιστική εμπειρία, όπου η προπόνηση είναι σοβαρή αλλά και διασκεδαστική. Για τις ανάγκες των προπονήσεων παρέχεται ο απαραίτητος εξοπλισμός στα μέλη.
ΕΚΜΑΘΗΣΗ
Τα μαθήματα τένις είναι σχεδιασμένα για όλες τις ηλικίες και όλα τα επίπεδα. Οι προπονήσεις περιλαμβάνουν εκμάθηση τεχνικής και τακτικής. Δίνεται προσοχή στη φυσική και σωματική κατάσταση, στην τεχνική όσο και στην ψυχολογική πλευρά της προετοιμασίας στο τένις. Οι αθλούμενοί μας μαθαίνουν να υιοθετούν αγωνιστική στάση γεγονός που αποτελεί την βάση για διάκριση στον αθλητισμό. Σκοπός μας είναι να βελτιώσουμε τους αθλούμενους από όλες τις απόψεις χωρίς να υπολοίπεται η χαρά του παιγνιδιού.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ - ΠΑΡΟΧΕΣ
• ΠΑΙΔΙΚΑ-ΕΦΗΒΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ (όλων των επιπέδων)
• ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ (όλων των επιπέδων)
• ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
• Εγγραφές όλο το χρόνο
• Δωρεάν τα 2 πρώτα μαθήματα
• Παρέχεται εξοπλισμός (ρακέτα κτλ.) δωρεάν την ώρα του μαθήματος
ΑΓΩΝΕΣ - ΤΟΥΡΝΟΥΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ - ΕΚΔΡΟΜΕΣ
Στα χρόνια λειτουργίας του τμήματος τένις το Κέντρο Πολιτισμού «Αργώ» έχει διοργανώσει πολλά εσωτερικά τουρνουά, φιλικούς αγώνες παιδιών και ενηλίκων με διάφορους ομίλους από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, πραγματοποιώντας ταξίδια σε χώρες όπως η Σερβία, Ιταλία, Ισπανία, Τουρκία. Σε πολλά από τα τουρνουά οι αθλούμενοί μας έλαβαν πρωτιές, κύπελα και μετάλλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου