Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

Ίδρυμα Μαριάννα Βαρδινογιάννη και Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ» - Ιωάννης Μαρωνίτης, Ομίλος για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων


 Ο κος Ιωάννης Μαρωνίτης, εκπροσωπώντας τον Ομίλο για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων, συμμετείχε στη διαδικτυακή συνάντηση που διοργάνωσε η Πρέσβυς καλής θέλησης της UNESCO, Πρόεδρος του Σωματείου ΕΛΠΙΔΑ Φίλων Παιδιών με Καρκίνο, κα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, με τους φορείς που στηρίζει και συνεχώς βρίσκεται στο πλευρό τους.


Η κυρία Βαρδινογιάννη όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος έδειξε τεράστιο ενδιαφέρον για τις ανάγκες των παιδιών και των φορέων, θέλοντας και πάλι να στηρίξει το κοινωνικό και ανθρωπιστικό τους έργο. Μεταξύ αυτών Μητροπόλεις, Περιφέρειες, Δήμοι, Ιδρύματα και Σωματεία, όλοι μαζί με έναν κοινό σκοπό, τη βοήθεια στον συνάνθρωπο.
Σε μία εποχή κρίσης, σε μία εποχή που ολόκληρη η ανθρωπότητα δοκιμάζεται από αναπάντεχες δοκιμασίες και σε μία εποχή που λείπουν τα φωτεινά παραδείγματα...H κυρία Mαριάννα Βαρδινογιάννη, η πρέσβυς καλής θελήσεως της UNESCO, Πρόεδρος του Ιδρύματος "Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη" και Πρόεδρος του Σωματείου «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», αποτελεί φάρο και οδηγό, έναν ήρωα ανιδιοτελούς αφοσίωσης και προσφοράς για τον συνάνθρωπο, που σήμερα το έχει πιο πολύ ανάγκη από ποτέ.
Εύχομαι το τεράστιο και μοναδικό έργο της να αποτελέσει έμπνευση για ολόκληρη την παγκόσμια κοινότητα και περισσότερο για τους νέους.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου