Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020

Ιωάννης Μαρωνίτης - Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη "Covid-19 και παιδικός καρκίνος"

 Ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) και Γενικός Πρόεδρος - CEO International Action Art, κος Ιωάννης Μαρωνίτης, προσκεκλημένος της κας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, παρακολούθησε την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα διαδικτυακή συζήτηση στρογγυλής τραπέζης που διοργάνωσε, η Πρέσβυς καλής θέλησης της UNESCO και Πρόεδρος της Ένωσης ΕΛΠΙΔΑ Φίλων Παιδιών με Καρκίνο, με θέμα: "Covid-19 και παιδικός καρκίνος".

Χαιρετισμό απηύθυναν η εξοχότατη Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η εξοχότατη Βασίλισσα Máxima της Ολλανδίας, ο εξοχότατος Πρωθυπουργός της Ελληνικής Δημοκρατίας κος Κυριάκος Μητσοτάκης, η πρώτη κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας κα Άντρη Αναστασιάδη, η Γενική Διευθύντρια της UNESCO Audrey Azoulay, ο CEO της εταιρίας Pfizer κος Άλμπερτ Μπουρλά, ο Καθηγητής Καρδιοθωρακικής Χειρουργικής, Imperial College London, UK Ογκολογίας, sir Magdi Yacoub και ο καθηγητής Ογκολογίας, Ιδρυτής & Επίτιμος Πρόεδρος του Γαλλικού Εθνικού Ινστιτούτου Καρκίνου mr David Khayat
Σε μία εποχή κρίσης, σε μία εποχή που ολόκληρη η ανθρωπότητα δοκιμάζεται από αναπάντεχες δοκιμασίες και σε μία εποχή που λείπουν τα φωτεινά παραδείγματα...
H κυρία Mαριάννα Βαρδινογιάννη, η πρέσβυς καλής θελήσεως της UNESCO, Πρόεδρος του Ιδρύματος "Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη" και Πρόεδρος του Σωματείου «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», αποτελεί φάρο και οδηγό, έναν ήρωα ανιδιοτελούς αφοσίωσης και προσφοράς για τον συνάνθρωπο που σήμερα το έχει πιο πολύ ανάγκη από ποτέ.
Εύχομαι το τεράστιο και μοναδικό έργο της να αποτελέσει έμπνευση για ολόκληρη την παγκόσμια κοινότητα και περισσότερο για τους νέους.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου