Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020

Οι ιστορίες μας φέρνουν... πιο κοντά από ποτέ! Patakis_Christmas_Catalogue


 #piokontaapopote #xmas2020

🌟
Φέτος τα Χριστούγεννα, θελήσαμε να ομορφύνουμε τις στιγμές όσων θα τα περάσουν μόνοι τους, απομονωμένοι στο διαμέρισμά τους, ίσως κάποιοι από αυτούς με μόνη παρέα τα social media. Έτσι σκεφτήκαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει: να φέρουμε κοντά, εν καιρώ πανδημίας, 30 αγαπημένους συγγραφείς της παιδικής λογοτεχνίας και να δημιουργήσουμε μια γιγάντια τηλεδιάσκεψη όπου όλοι μαζί διαβάζουν με γιορτινό κέφι ένα απόσπασμα από τον «Μικρό πρίγκιπα», μια από τις πιο μαγικές ιστορίες αγάπης και φιλίας που έχουν γραφτεί ποτέ.
Το τολμήσαμε κι ας ξέραμε τις δυσκολίες.
Πώς να πείσεις 30 συγγραφείς, πώς να συντονίσεις την ανεξέλεγκτη φαντασία τους για να καλέσεις σε μια οθόνη ανθρώπους που μπορεί να ξεκίνησαν να γράφουν πριν από 3 ή 4 ή και πριν από 44 χρόνια;!
Κι όμως. Ακόμα και συγγραφείς που είναι αληθινοί λογοτεχνικοί μύθοι ανταποκρίθηκαν με κέφι στην πρόσκλησή μας και πήραν μέρος σε μια περιπέτεια γεμάτη «τεχνολογικά» εμπόδια.
Γι' αυτό, δείτε το βίντεο και θα διαπιστώσετε κι εσείς πως, με λίγη καλή θέληση, μπόλικη υπομονή και με την πολύτιμη βοήθεια των βιβλίων, τίποτα δεν μπορεί να σβήσει τη φλόγα που έχουν οι άνθρωποι στις καρδιές τους, όσο μακριά κι αν βρίσκονται.

Κι αν τώρα σας θυμίσαμε πως ένα μικρό δώρο –όπως ένα βιβλίο– είναι αυτές τις μέρες η μεγαλύτερη κίνηση αγάπης, δείτε τα φρεσκοτυπωμένα μας βιβλία στον χριστουγεννιάτικο κατάλογό μας: bit.ly/Patakis_Christmas_Catalogue

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου