Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Ο Πρέσβης της Ελλάδος στο Ιράν Δ. Αλεξανδράκης απονέμει Αναμνηστικές πλακέτες στους 47 Ιρανούς εικαστικούς που συμμετείχαν στην σημαντική αυτή εικαστική παρέμβαση που διοργάνωσε το Παράρτημα του InternationActionart στο Ιράν με την Υποστήριξη του Ομίλου Unesco Πειραιώς και Νήσων, στο Niavaran cultural center στην Τεχερανη


 Ο Πρέσβης της Ελλάδος στο Ιράν Δ. Αλεξανδράκης απονέμει Αναμνηστικές πλακέτες στους 47 Ιρανούς εικαστικούς που συμμετείχαν στην σημαντική αυτή εικαστική παρέμβαση που διοργάνωσε το Παράρτημα του InternationActionart στο Ιράν με την Υποστήριξη του Ομίλου Unesco Πειραιώς και Νήσων, στο Niavaran cultural center στην Τεχέρανη. Παρευρέθησαν πρέσβεις από 10 χώρες βουλευτές εκπρόσωποι της κυβερνήσεις και άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι 9 Μαρτίου 2021. Η προεδρος του Παραρτήματος του InternationActionart Iran F.Akhalaghi μετέφερε τον Χαιρετισμό του προέδρου του InternationActionart Ιωάννη Μαρωνίτη: «Τέτοιες πρωτοβουλίες στέλνουν σε όλους μας ένα αισιόδοξο μήνυμα ελπίδας και προοπτικής . Η τέχνη δεν έχει σύνορα η τέχνη ενώνει τους λαούς και τους εμπνέει».

Η προεδρος του Παραρτήματος του InternationActionart Iran F.Akhalaghi μετέφερε τον Χαιρετισμό του προέδρου του InternationActionart Ιωάννη Μαρωνίτη: «Τέτοιες πρωτοβουλίες στέλνουν σε όλους μας ένα αισιόδοξο μήνυμα ελπίδας και προοπτικής . Η τέχνη δεν έχει σύνορα η τέχνη ενώνει τους λαούς και τους εμπνέει».
Αποδόθηκαν αναμνηστικές πλακέτες στους 47 Ιρανούς εικαστικούς που συμμετείχαν στην σημαντική αυτή εικαστική παρέμβαση που διοργάνωσε το Παράρτημα του InternationActionart στο Ιράν με την Υποστήριξη του Ομίλου Unesco Πειραιώς και Νήσων, στο Niavaran cultural center στην Τεχερανη.
Παρευρέθησαν πρέσβεις από 10 χώρες βουλευτές εκπρόσωποι της κυβερνήσεις και άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι 9 Μαρτίου 2021.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου