Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Συνεργασία του Ωδείου Μουσικοί Ορίζοντες με τον ταλό σαξοφωνίστα Guido de Flaviis

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε τη νέα συνεργασία του Ωδείου Μουσικοί Ορίζοντες με τον εξαιρετικά ταλαντούχο Ιταλό σαξοφωνίστα Guido de Flaviis.🔝🎷
Ο κ. de Flaviis εντάσσεται στο διδακτικό προσωπικό Κλασικής Μουσικής, στη Σχολή των Πνευστών.😀📯🎺🎷
Μάθε με τους καλύτερους!
☎️Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα, καλέστε στο 210-3821396
Ο Guido De Flaviis έλαβε Δίπλωμα Σαξοφώνου στο Μιλάνο το 2004, καθώς και Μεταπτυχιακό Τίτλο από το Dutch Conservatory στο Άμστερνταμ το 2007.
Έχει δώσει συναυλίες σε πολλά φεστιβάλ και σε σημαντικές αίθουσες συναυλιών της Ιταλίας και της υπόλοιπης Ευρώπης. Είναι μέλος σε διάφορα μουσικά σύνολα και παίζει όλα τα όργανα της οικογένειας των σαξοφώνων, ερμηνεύοντας ένα ρεπερτόριο που περιλαμβάνει από σύγχρονη μουσική μέχρι μουσική με electronics και ελεύθερο αυτοσχεδιασμό.
Έχει συνεργαστεί με ορχήστρες όπως η ορχήστρα de Teatro alla Scala di Milano, Scaligeri Orchestra της La Scala, Orchestra dell’Accademia Nazionale di Santa Cecilia της Ρώμης, Orchestra Sinfonica “Giuseppe Verdi” του Μιλάνου, Καμεράτα - Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής, Ορχήστρα των Χρωμάτων, Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης.
Μεταξύ των μουσικών σχημάτων στα οποία συμμετέχει, συγκαταλέγονται το ARTéfacts ensemble, οι Medea Electronique και το S.T.A.B. Saxophone Quartet.

 ΩΔΕΙΟ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου