Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Φθινοπωρινά πολιτιστικά δρώμενα στο Πεδίον του Άρεως και στο Αττικό Άλσος στην Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών

Συναυλίες αγαπημένων συνθετών και τραγουδιστών, ενδιαφέρουσες θεατρικές και μουσικές παραστάσεις συνθέτουν το πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων που θα διαρκέσουν από τις 7 Σεπτέμβρη έως τις 29 Σεπτέμβρη, με ελεύθερη είσοδο.
Όπως τόνισε η Αντιπεριφερειάρχης Ερμίνα Κυπριανίδου «με τη μουσική και το θέατρο επιδιώκουμε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα που απολαμβάνει τους δημόσιους χώρους.
Τα Πάρκα και τα Άλση της Αθήνας αποτελούν ένα πολύτιμο φυσικό και κοινωνικό απόθεμα για την ποιότητα της ζωής στην πόλη.
Είναι χώροι αναψυχής, εστίες κοινωνικότητας, κοιτίδες πολιτισμού
Η Περιφέρεια Αττικής κοντά στον πολίτη και τις ανάγκες του, μπορεί και πρέπει να συμβάλλει ώστε όλοι οι διαθέσιμοι ελεύθεροι χώροι και οι γειτονιές να ξαναπάρουν τη θέση που τους αξίζει στην καθημερινή ζωή των πολιτών.»

Στο ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ μπροστά ανακαινισμένο ΑΛΣΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ την ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ θα πραγματοποιηθεί ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΪΝΗΔΕΣ

Παρασκευή 7/9/2018
Λουκάς Θάνος, «Πέρσες» Αισχύλου στο Αττικό Άλσος

ΚΕΝΤΡΟ ΑΣΚΗΣΗΣ ΑΡΧΑΙΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ -
ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

Μετάφραση - Σκηνοθεσία: Λουκάς Θάνος

Συντελεστές: Ψαραντώνης, Ειρ. Λαμπράκη, Κων. Μάρκελλος,
Χρ. Θάνος, Β. Μορφιαδάκη, Χ. Γεωργάτου, Ερ. Μαρκίδη, Ν. Ξυλούρη

Το έργο «Πέρσες» του Αισχύλου θεωρείται το πρώτο θεατρικό έργο της ανθρωπότητας. Ασχολείται με τη ναυμαχία της Σαλαμίνας, όπου η νίκη των Ελλήνων επί των Περσών σηματοδότησε όλη την επόμενη πορεία της Ιστορίας και τη δημιουργία όλου του δυτικού πολιτισμού.

Περιφέρεια Αττικής Κεντρικός Τομέας Αθηνών
Πρόγραμμα Εκδηλώσεων
Σεπτέμβριος 2018
Θέατρο Αττικού Άλσους  ώρα: 20:30
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 

Σάββατο 8/9/2018

«Ο δικός μας Κηλαηδόνης» στο Αττικό Άλσος

Συναυλία αφιερωμένη στον Λουκιανό Κηλαηδόνη

Όσοι αγάπησαν τον Λουκιανό και τα τραγούδια του, θα έχουν την ευκαιρία να τα ξαναθυμηθούν στη συναυλία αυτή, ερμηνευμένα από τον Δώρο Δημοσθένους και την Μαρία Κηλαηδόνη, αλλά και από τον ίδιο τον Λουκιανό, μέσα από προβολές από το σπάνιο προσωπικό αρχείο του.

Περιφέρεια Αττικής Κεντρικός Τομέας Αθηνών
Πρόγραμμα Εκδηλώσεων
Σεπτέμβριος 2018
Θέατρο Αττικού Άλσους  ώρα: 20:30

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου