Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Balance Fest Vol.1 @ Κτήμα Αρίστη | Σα 6 Οκτωβρίου // Ένα εντελώς νέο Street Food and Tunes από το deBop.gr


Street Food and Tunes by deBop.gr present :: 
Balance Fest vol.1
Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018
11:00 – 21:00

Κτήμα Αρίστη, Πλουτάρχου & Κέας, Χαλάνδρι –
μετρό Αγία Παρασκευή

Είσοδος ελεύθερη

http://www.debop.gr/events/street-food-and-tunes-balance-festival
https://www.facebook.com/events/582482275500749/

Μια ολοήμερη γιορτή σε έναν κρυφό παράδεισο μόλις 3 λεπτά με τα πόδια από τη στάση του μετρό Αγ. Παρασκευή, που θα αποδείξει σε μικρούς και μεγάλους πως το να νιώθουμε και να είμαστε καλά, είναι στη φύση μας!

Το deBop.gr, μετά από παραπάνω από 50 Street Food and Tunes διοργανώσεις συναντά τους ειδικούς της ευζωίας από το Κτήμα Αρίστη και σας προσκαλούν μαζί στο πρώτο Balance Fest στην Ελλάδα!
10 ώρες γεμάτες δράσεις, γεύσεις και μυρωδιές, μουσικές, κίνηση και... λουλούδια στα μαλλιά (!) που θα πείσουν ακόμη και τους πιο διστακτικούς πως η ευεξία είναι μία υπόθεση εύκολη, χωρίς βαρύγδουπες αποφάσεις και ουσιαστικές αλλαγές στις συνήθειές σου!

Το Σάββατο 6 Οκτωβρίου, από τις 11 το πρωί δίνουμε ραντεβού στο Κτήμα Αρίστη στο Χαλάνδρι, έναν βιολογικό παράδεισο ακριβώς «κάτω από τη μύτη μας» για να δοκιμάσουμε street food γεύσεις με ένα υγιεινό twist, να μάθουμε πως μπορούμε να μαγειρεύουμε πιο σωστά, να λάβουμε μέρος σε μαθήματα yoga, pilates, capoeira & καθημερινού διαλογισμού, να περιδιαβούμε τον αγρό ανάμεσα σε πάγκους γεμάτους με προϊόντα που μας φέρνουν λίγο πιο κοντά στη φύση!

Ακόμη μουσικές, δημιουργικό παιχνίδι για παιδιά, μασάζ για όσους το έχουν ανάγκη και πρωτότυπες πλεξούδες για όσους απλά το θελήσουν!

Μια γιορτή για να περάσουμε καλά που θα αποδείξει μέσα από την πράξη πως
η ευεξία μπορεί να είναι καθημερινότητά μας και πάνω από όλα σημαίνει διασκέδαση!

Save the date - Come join the fun!

www.debop.gr
https://www.facebook.com/debop.gr/

http://ktimaaristi.com/

 



Υποστηρικτής: Sesamis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου