Τρίτη 4 Απριλίου 2023

Ελένη Γκόγκου. "Ασπασία! Το μυστικό της καπετάνισσας" του Θεόδωρου Δεύτου

 

"Ασπασία! Το μυστικό της καπετάνισσας" του καταξιωμένου συγγραφέα και φίλου Θεόδωρου Δεύτου παρουσίασε το Σάββατο 1.4.2023 ο Λαογραφικός και πολιτιστικός σύλλογος 'Η Μαγούλα'

Το βιβλίο, το οποίο είναι βασισμένο σε αληθινή ιστορία, προλόγισε η εκπαιδευτικός κυρία Αλεξάνδρα Σεργίου, και εγώ και ευχαριστώ πάρα πολύ τον Θοδωρή Δεύτο για την τιμή που μου έκανε να με εμπιστευτεί να μιλήσω για αυτό.
Ο Θοδωρής Δεύτος γράφει εξαιρετικά και best seller βιβλία τα οποία κεντρίζουν το ενδιαφέρον του κοινού από την πρώτη σελίδα μέχρι την τελευταία. Έτσι και η "Ασπασία"..
Αποσπάσματα από το μυθιστόρημα ανάγνωσαν η εκπαιδευτικός κυρία Σοφία Πόγκα-Βιολέτη και ο δικηγόρος και εθνολόγος-ενδυματολόγος κύριος Διονύσης Αντωνόπουλος.
Η παρουσίαση έλαβε χώρα στο ιδιαίτερα ευχάριστο περιβάλλον της νέας Δημοτικής Βιβλιοθήκης Μαγούλας του ΠΑΚΠΠΑ Δήμου Ελευσίνας το οποίο κατέκλυσε πλήθος κόσμου που αγαπάει την φιλαναγνωσία, τον δραστήριο λαογραφικό σύλλογο της πόλης αλλά και πολλοί καλοί φίλοι, μαθητές και συμμαθητές μου, τους οποίους ευχαριστώ θερμά. Ελένη Γκόγκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου