Δευτέρα 17 Απριλίου 2023

Ιωάννης Μαρωνίτης και Μίνα Γκάγκα στην UNESCO Πειραιώς και Νήσων τις άγιες μέρες του Πάσχα

 

Κάθε μέρα είναι ημέρα προσφοράς, αλλά αυτές τις άγιες μέρες του Πάσχα η χαρά μας να προσφέρουμε στον συνάνθρωπο μας είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Ανταλλάξαμε χθες ευχές, βάψαμε κόκκινα αυγά, μαγειρέψαμε και σερβίραμε μεσημεριανό φαγητό στους ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη, στις Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας του ομίλου στον Πειραιά.
Ήμασταν Μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας, κ. Γιώργο Σταμάτη και τον Πρόεδρο της UNESCO Πειραιώς και Νήσων, κ. Ιωάννη Μαρωνίτη, τον Γενικό Γραμματέα Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κ. Πάνο Αλεξανδρή και την Ειδική Γραμματέα Διαχείρισης Προγραμμάτων Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου, κα Νίκη Δανδόλου.
Η Alexandra Sdoukou , Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών, δυστυχώς δεν μπορούσε να είναι μαζί μας, μας ευχήθηκε χρόνια πολλά μέσω ζουμ.
Η Πολιτεία αλλά και ο καθένας μας ξεχωριστά οφείλουμε να είμαστε στο πλευρό κάθε πολίτη και κάθε ανθρώπου που μας χρειάζεται. Και στην Κυβέρνηση, αυτό κάνουμε, όλα τα Υπουργεία συνεργαζόμαστε για την αποτελεσματική συνδρομή και αντιμετώπιση κάθε προβλήματος. Ευχαριστούμε επίσης και όλους τους εθελοντές και τους εργαζόμενους στις δομές, που συντρέχουν καθημερινά, αποτελούν πραγματικό στήριγμα ζωής και ελπίδας για τους συνανθρώπους μας.
Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου