Δευτέρα 10 Απριλίου 2023

Η Παπαδάτου Σοφία στην όπερα «Ιλιάδα» του Παναγιώτη Καρούσου στο Athens Marriott Hotel για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα από τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων

 

ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ Π. ΣΟΦΙΑ

ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ε.α.

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ Β3 ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ

«Η κοινωνία στο προσκήνιο.. Όχι στο κράτος λάφυρο της εξουσίας».

Θα πορευτώ στον προεκλογικό αγώνα με γνώμονα την αλήθεια και την προώθηση των θέσεων του ΠΑΣΟΚ στα μεγάλα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας».

Η Β3' Εκλογική Περιφέρεια Νότιου Τομέα Αθηνών αποτελείται από τους εξής δήμους: Αγίου Δημητρίου, Αλίμου, Βύρωνος, Γλυφάδας, Δάφνης-Υμηττού, Ελληνικού-Αργυρούπολης, Ζωγράφου, Ηλιουπόλεως, Καισαριανής, Καλλιθέας

Παπαδάτου Σοφία Υποστράτηγος ε.α. 

Υποψήφια Βουλευτής Νότιου Τομέα Αθηνών Β3 ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ

 Παπαδάτου  Χαριτίνη φοιτήτρια.

Κουτσούκος Αναστάσιος,  Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Σορβόννης 

Κυριακή 9 Απριλίου 2023, Marriott Athens. Η Παπαδάτου Σοφία Υποψήφια Βουλευτής Νότιου Τομέα Αθηνών Β3 ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ παραβρέθηκε στην όπερα «Ιλιάδα» του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου στο Athens Marriott Hotel που παρουσιάστηκε για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα από τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων.

Το καλωσόρισμα και τις βραβεύσεις των συμμετεχόντων έκανε ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων UNESCO, Γεν. Πρόεδρος ΙΑΑ, Ιωάννης Μαρωνίτης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και προλόγισαν:

Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων αρμόδιο για θέματα ανώτατης εκπαίδευσης, καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής Παντείου Πανεπιστήμιου, κος Άγγελος Συρίγος

Δρ Αθανάσιος Νακάσης, αρχιτέκτων MS, ομιλία με τίτλο «Μάρμαρα Παρθενώνος: Ελληνικές και Διεθνείς θέσεις για την επιστροφή τους».

Δρ Έλενα Κόρκα, Επίτιμη Γενική Δ/ντρια Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς ΥΠΠΟΑ, ομιλία με τίτλο «Ήρθε η ώρα να επιστρέψουν τα Μάρμαρα του Παρθενώνα»;

Δρ Ειρήνη Σταματούδη, καθηγήτρια της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, ομιλία με τίτλο «Μάρμαρα του Παρθενώνα: Ιστορικό διεκδίκησης και Επιχειρήματα».

Αθηνά Τρανούλη πρόεδρος του πολιτιστικού κινήματος ATHENA TAKE ME HOME ομιλία με τίτλο «πως έχει αφουγκραστεί η ελληνική κοινωνία την απαίτηση της χώρας μας για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα».

Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων UNESCO, Γεν. Πρόεδρος ΙΑΑ, Ιωάννης Μαρωνίτης

Όπερα «Ιλιάδα» του Ομήρου σε μουσική και λιμπρέτο του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου – Αίθουσα Aegean. Καλωσόρισμα Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων UNESCO, Γεν. Πρόεδρος ΙΑΑ, Ιωάννης Μαρωνίτης.

Συμμετείχαν οι λυρικοί τραγουδιστές: Ειρήνη Κώνστα (Ωραία Ελένη), Όλγα Σκεκλίου (Εκάβη), Ρέα Βουδούρη (Ανδρομάχη), Γιάννης Δάρρειος, Νίνα Γιατρά, Αργύρης Κοντονικολάου, Νίκη ΖαχαροπούλουΒασιλική Παρασκευοπούλου, Φωτεινή Παπαχρήστουκαι η Χριστιάνα Μάνου στο πιάνο.

Συμμετοχή με δρώμενο της Ιλιάδας ο Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ Α.Ι. ΡΕΝΤΗ-Judo, Αλέξης Ντανατσίδης, Πρωταθλητή Ευρώπης, Κόσμου και μέλος της Ολυμπιακής Ομάδας του Τόκιο.

Ομήρου Ιλιάδα - Ραψωδία Σ: Απόσπασμα Σ590-608 με χορευτική δράση της Ομάδας μελέτης αρχαίας όρχησης του θεάτρου "Δόρα Στράτου" σε επιμέλεια της Άννας Λάζου, Επίκουρης Καθηγήτριας Φιλοσοφικής Ανθρωπολογίας | Τμήμα φιλοσοφίας ΕΚΠΑ εργαστήριο φιλοσοφίας και τέχνης
Έσπερος Παναθλητικός Όμιλος Καλλιθέας 1943. Πρόεδρος: Τζιράκης Παναγιώτης
Lucie Kuligova, Διευθύντρια του Τσεχικού Κέντρου Αθήνας
Χορωδία και η Θεατρική Ομάδα του 3ου Γυμνασίου Αγίου Ιωάννη Ρέντη, σε επιμέλεια της φιλολόγου και υποδιευθύντριας Γιαννούκου Ελένης. Κεφάλα Αλεξάνδρα, Διευθύντρια 3ου Γυμνασίου Αγ. Ιωάννη Ρέντη.





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου