Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

Παρουσίαση του λευκώματος με τίτλο ΦωτοΣοφία υπό την αιγίδα του ομίλου UNESCO Πειραιώς & Νήσων και της International Action Art

26/6 Στιγμιότυπα απο την παρουσίαση του λευκώματος με τίτλο ΦωτοΣοφία. Το φωτογραφικό λεύκωμα απο τις εκδόσεις Κάκτος, περιλαμβάνει φωτογραφίες υψηλής αισθητικής απο όλο τον κόσμο, δια χειρός και με τη διεισδυτική ματιά του παγκοσμίως διακεκριμένου φωτογράφου κ. Spiros Poros. Οι φωτογραφίες συνοδεύονται απο φιλοσοφικά κείμενα με την επιμέλεια της εξαιρετικής συνεργατιδάς του κ. Eleftheria Phill. Ο κ. Πώρος στην ομιλία του εξέφρασε την αγάπη του για την φωτογραφία, ανέλυσε τις διαφοροποιήσεις στη λήψη, τις διαφορετικές ερμηνείες που προκύπτουν ανάλογα τον άνθρωπο που παρατηρεί και φιλοσοφεί και τόνισε τη δύναμη που μπορεί να ασκήσει μια φωτογραφία στην ανθρώπινη ψυχή.
Η παρουσίαση τέθηκε υπό την αιγίδα του ομίλου Unesco Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art και οι τιμητικές διακρίσεις εκ μέρους του προέδρου κ. Ioannis Maronitis .Συγχαρητήρια στη διευθύντρια κ. Klea Niki Nomikou Tsantsaridis και σε όλους τους συντελεστές, στην εξαιρετική φωτογράφο κ Katerina Poulimenou και τους Chloe Amarantou Ουρανια Κομποροζου Stelios Tant και Αγγελική Χιώτη. Ήταν μια συγκινητική βραδιά γεμάτη αισθητική και σκέψη. Α.Π. #womanpower (ένα υπέροχο δώρο για όσους αγαπάτε πολύ)

Aggeliki PitsoliΔιευθύντρια Ισότητας των Φύλων- Εθελοντισμός at UNESCO Club of the Department of Piraeus and Islands

 Με τιμή Ιωάννης Μαρωνίτης

Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων και Πρόεδρος της INTERNATIONAL ACTION ART












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου