Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

"τις ρίζες μου έδωκαν Ηπειρώτικες " Ελένη Γκογκου - Πανηπειρωτικός Ελευσίνας // Μήνας Λαογραφίας του ΠΑΚΠΠΑ Δήμου Ελευσίνας

"τις ρίζες μου έδωκαν Ηπειρώτικες "
Τα μέλη του Πανηπειρωτικού Συνδέσμου Ελευσίνας τις τιμάμε καθε μέρα αδιάλειπτα κοντά 40 χρόνια τώρα στην Ελευσίνα και τις αναδείξαμε όσο μπορούσαμε καλύτερα στην παράσταση μας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Ιουνίου στα πλαίσια του μήνα Λαογραφίας που διοργάνωσε το ΠΑΚΠΠΑ.
Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και γέμισαν την πλατεία Λαού στην Άνω Ελευσίνα.
Ευχαριστούμε τους αντιδήμαρχους, τους δημοτικούς συμβούλους της πόλης, τους εκπροσώπους όλων των φορέων που παραβρέθηκαν. Θερμες ευχαριστίες τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης κο Γιωργος Κωτσηρας τον αντιπρόεδρο της Βουλής Αθανάσιο Μπούρα Athanasios Bouras τον βουλευτή και γ.γ της Βουλής κο Ευάγγελο Λιακο Βαγγέλης Λιάκος. Τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Lefteris Kosmopoulos την Περιφερειακή σύμβουλο κα Παναγιώτα Παππά Τον Δήμαρχο της πόλης Αργύρη Οικονόμου. Δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων αλλά έστειλαν τον χαιρετισμό τους: Ο Πρόεδρος της Βουλής και Ηπειρώτης κος Κωνσταντίνος Τασούλας. Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Αττικής κος Γιώργος Τσίπρας και ο πολιτευτής ΚΙΝΑΛ Ν. Ιωαννίνων κος Κων/νος Γατσιος.
Στο ταξίδι στην Ήπειρο συμμετείχαν τα χορευτικά μας τμήματα και κείμενα διάβασαν μέλη της θεατρικής ομάδας του Πανηπειρωτικού Συνδέσμου Ελευσίνας. Η Ομοσπονδία Ραδοβυζινων Άρτας με χοροδιδασκαλο την κα Βασιλική Ταγκα και το ΔΣ εκπροσώπησε ο ταμίας της Ομοσπονδίας και Πρόεδρος της αδελφότητας Σκουλικαριτων Άρτας κο Δημήτρης Κραμπής. Ο Χορευτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δεροπολης με Πρόεδρο και χοροδιδασκαλο τον κο Κωνσταντίνο Δούλη. Μουσικά μας συνόδεψε το συγκρότημα του Θοδωρή Γεωργοπουλου. Η παράσταση βιντεοσκοπηθηκε και θα προβληθεί σε όλη την Ελλάδα κ την ομογένεια από την εκπομπή "Κοντά στην Παράδοση" με τον Παντελή Σουλη.Παντελής Σούλης Παντελής Σούλης Κοντά μας ήταν και ο Πρόεδρος Ηπειρωτών Πετρούπολης κος Κώστας Παπαπανος και ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Δόκιμος Χαραλάμπους και τους ευχαριστούμε.
Ευχαριστούμε την πρόεδρο του ΠΑΚΠΠΑ κα Εύη Άνθη και τους συνεργάτες-υπαλλήλους του ΠΑΚΠΠΑ για την αγαστή συνεργασία.
Τα ΜΜΕ, blogs και ΜΚΔ για την προβολή των εκδηλώσεων μας
Σας ευγνωμονούμε μέλη, φίλους, συμπατριώτες και συμπολίτες για την αγάπη σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου