Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

Ιωάννης Μαρωνίτης: Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων αφιέρωμα στην επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα, στο ΣΕΦ

 

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων από την ίδρυση του μέχρι και σήμερα δραστηριοποιείται σε τρεις βασικούς τομείς – τον Πολιτισμό, την Εκπαίδευση και την αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο των πολιτιστικών δραστηριοτήτων μας, ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και ο διεθνής οργανισμός International Action Art πρόκειται να διοργανώσουν το οδοιπορικό στην παράδοση αφιερωμένο στην επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα, 11/9/2022, 11.00 στην κεντρική αίθουσα του ΣΕΦ.
ΤΡΑΓΟΥΔΙ
ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ
ΜΟΥΣΙΚΟΙ
ΣΑΝΤΟΥΡΙ - ΚΟΡΝΕΤΑ - ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ - ΓΚΑΪΝΤΑ - ΚΡΟΥΣΤΑ – ΒΙΟΛΙ – ΚΛΑΡΙΝΟ- ΛΑΟΥΤΟ
ΠΕΡΙΟΧΕΣ
ΗΠΕΙΡΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Μ. ΑΣΙΑ ΘΡΑΚΗ ΠΟΝΤΟΣ ΚΡΗΤΗ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΜΟΡΙΑΣ ΡΟΥΜΕΛΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΕΠΤΑΝΗΣΑ Β. ΑΙΓΑΙΟ ΕΥΒΟΙΑ
Γνωρίζοντας την ευαισθησία σας σε θέματα αλλά και δράσεις που αφορούν τον Πολιτισμό, θα ήταν μεγάλη μας τιμή η συμμετοχή του συγκροτήματός σας στο σημαντικό αυτό πολιτιστικό γεγονός.
Σας παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε άμεσα για την απόφασή σας και την επιλογή περιοχής και τραγουδιών της επιθυμίας σας στο unescop@otenet.gr. Κάθε συγκρότημα συμμετέχει με 4 τραγούδια.
Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία.
Με τιμή Ιωάννης Μαρωνίτης Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων και Πρόεδρος της INTERNATIONAL ACTION ART.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου