Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

«Όλη η Αθήνα μια σκηνή» με εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο!

 #cultureisathens| «Όλη η Αθήνα μια σκηνή» με εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο! Η εβδομάδα 20 - 26 Ιουνίου ξεκίνησε στο Γήπεδο Κονίστρας στα Πετράλωνα (20.6) με ένα ξέφρενο πάρτι με τον Νεκτάριο Σφυράκη σε νέες και παλιές επιτυχίες. Το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής του Δήμου Αθηναίων θα πλημμυρίσει με τις μελωδίες του το Γήπεδο Κονίστρας στα Πετράλωνα την Τρίτη 21.6 και την πλατεία Κουμουνδούρου την Πέμπτη 23.6, ενώ ο Γιώργος Καραμίχος την Τρίτη 21.6 στην πλατεία Κουμουνδούρου θα αφηγηθεί Παπαδιαμάντη. Η Πέμπτη 23.6 συνδυάζει θέατρο και μουσική, καθώς το θέατρο Γκράβας θα φιλοξενήσει την παιδική θεατρική παράσταση «Υπηρέτης δύο αφεντάδων» του Κάρλο Γκολντόνι, ενώ η Irene Skylakaki θα συναντήσει το κοινό στον Κήπο του Κέντρου Τεχνών για μία ατμοσφαιρική συναυλία.

Δύο αφιερώματα για την επέτειο των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή θα πραγματοποιηθούν στο θέατρο Γκράβας, την Παρασκευή 24.6 με την Tina Trakou και τον Νίκο Κρητικό που θα ερμηνεύσουν τραγούδια μνήμης, διαμαρτυρίας και κοινωνικής ταυτότητας και το Σάββατο 25.6 με το Λαογραφικό Εργαστήρι «Το Χοροστάσι» που θα μας ταξιδέψει στη Μικρασία και τον Ελληνισμό της.
Το Σάββατο 25.6 στον Κήπο του Κέντρου Τεχνών, το κοινό θα απολαύσει τη Rita Antonopoulou και τον Μανώλη Ανδρουλιδάκη σε μία μουσικοθεατρική παράσταση, που αναδεικνύει τη δύναμη του «μαζί» και υμνεί την αγάπη και την αισιοδοξία. Η εβδομάδα κλείνει δυνατά και μουσικά την Κυριακή 26.6 με τη Athens Big Band του Δήμου Αθηναίων να υποδέχεται τον Alex Affoter στον Κήπο του Κέντρου Τεχνών για μία μοναδική swing βραδιά και τον Λευτέρη Γρηγορίου και τα Κρουστά της Τάκη στην πλατεία Κουμουνδούρου σε μία multiethnic γιορτή.
Ώρα έναρξης εκδηλώσεων: 21:00
Ώρα έναρξης παιδικών παραστάσεων: 20:30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου