Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Η Μουσική στον Κινηματογράφο


 Σας προσκαλούμε στην τελική συναυλία του Εθνικού Ωδείου Νέας Σμύρνης, η οποία διοργανώνεται σε συνεργασία με το Μορφωτικό Γραφείο Κυπριακής Πρεσβείας - Σπίτι της Κύπρου και θα πραγματοποιηθεί στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Ο κορυφαίος ηθοποιός του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου, Δημήτρης Χορν, είχε πει «Ό,τι δίνεις με την καρδιά δεν είναι ποτέ λίγο». Και αυτό ακριβώς συνέβη τόσο με τους σπουδαστές, όσο και με τους καθηγητές μας, που θα συμμετέχουν στη φετινή εκδήλωση του Ωδείου, με θέμα «Η Μουσική στον Κινηματογράφο».
Σε αυτή την ανοιξιάτη βραδιά θα ακουστούν ορισμένες από τις γνωστότερες μελωδίες τόσο του ελληνικού, όσο και του ξένου κινηματογράφου, όπως το Τοπίο στην Ομίχλη, ο Harry Potter, η Μελωδία της Ευτυχίας, το Starwars, οι Αριστόγατες κ.α. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν έργα Κύπριων δημιουργών ή έργα που σχετίζονται με την Κύπρο.
Συμμετέχουν μουσικά σύνολα με σπουδαστές και καθηγητές του ωδείου, τόσο από το κλασικό όσο και από το σύγχρονο τμήμα, καθώς και η παιδική και η μεικτή χορωδία του ωδείου.
Είσοδος ελεύθερη.
Η κράτηση θέσεων είναι απαραίτητη και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Οι κρατήσεις θέσεων θα γίνονται ηλεκτρονικά: www.mcf.gr και τηλεφωνικά: 210 3418579 Δευτ. - Παρ.: 11:00 - 14:00. 
SATURDAY, MAY 28, 2022 AT 7 PM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου