Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Και έτσι... και αλλιώς" ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ PLAYBACK NUEVO | ΚΥΡΙΑΚΗ 22/5 ΣΤΙΣ 20.00

 

"Και έτσι ... και αλλιώς"

Μια αυθόρμητη παράσταση βασισμένη σε αληθινές ιστορίες από τη θεατρική ομάδα Playback Nuevo.
Λίγα λόγια για την παράσταση:
Ξεκινάμε τις ζωές μας πιστεύοντας πως το τρένο στο οποίο επιβαίνουμε πατάει καλά πάνω στις ράγες με συγκεκριμένο προορισμό. Κι όμως ...
Δεν αργεί η στιγμή που ανακαλύπτουμε πως οι ράγες σε κάποιο σημείο έχουν φθαρεί και χρειάζονται επισκευή, με άλλα λόγια το ταξίδι μας κολλάει – καθυστερεί, κάποιες φορές αναβάλλεται!
Σε σπάνιες περιπτώσεις, αλλά συμβαίνει, το τρένο μας εκτροχιάζεται, οι αποσκευές μας εκτοξεύονται, η ύπαρξή μας κλονίζεται και μπορεί να μας πάρει καιρό ή και σπανίως μια ζωή ολόκληρη για να επουλώσουμε τα τραύματά μας!
Εμείς οι σημερινοί άνθρωποι γνωρίζουμε καλά τι σημαίνει ανατροπή και χωρίς καθόλου να το έχουμε επιλέξει, μάθαμε να ζούμε και έτσι ... και αλλιώς.
Μάθαμε να ζούμε με το όνειρο και χωρίς το όνειρο.
Γιατί η ζωή συνεχίζεται έτσι κι αλλιώς!
Το θέατρο playback είναι ένα διαδραστικό θεατρικό γεγονός στο οποίο οι θεατές αφηγούνται τις δικές τους ιστορίες τις οποίες οι ηθοποιοί ενσαρκώνουν στη σκηνή μέσα από αυτοσχεδιασμούς. Αποτελεί ένα είδος κοινωνικού θεάτρου που δίνει φωνή στον απλό θεατή και δημιουργεί μια ατμόσφαιρα σύνδεσης που σήμερα χρειαζόμαστε ίσως περισσότερο από ποτέ! Ελάτε στην παράστασή μας για να νιώσετε τη συγκίνηση που δημιουργούν οι δικές μας καθημερινές απλές ιστορίες. Η ομάδα Playback Nuevo δίνει παραστάσεις τα τελευταία δώδεκα χρόνια σε θέατρα, εκπαιδευτικά ιδρύματα, κοινωνικές δομές, επιχειρήσεις και οργανισμούς με στόχο να φέρει κοντά τους ανθρώπους και να τους βγάλει από τον παθητικό ρόλο του θεατή μεταμορφώνοντάς τους σε δημιουργούς.
Συντελεστές
Διεύθυνση – σκηνοθεσία:
Σμαρούλα Παντελή
Μουσικός:
Βασίλης Καβουκίδης
Ηθοποιοί:
Δράκος Παναγιώτης
Σαμοθρακή Βικτώρια
Τσιακουμάκη Μαρίζα
+ Guest: Κτίστης Τριαντάφυλλος, Πουλούδη Νάνσυ
Στόχος είναι η δημιουργία ενός βήματος πολιτισμού στα βόρεια προάστια, όπου καταξιωμένοι αλλά και νέοι καλλιτέχνες θα παρουσιάζουν το έργο τους με γνώμονα την ποιότητα και την αισθητική.
Το «Πόλις» φιλοξενεί πολιτιστικά δρώμενα που μας αφορούν: δρώμενα με περιεχόμενο.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Ώρα έναρξης: 20.00
Είσοδος: 10€

Τηλεφωνικές Κρατήσεις: 6970156070
Περισσότερες Πληροφορίες: https://polis.edu.gr/article/4439
Προπώληση Εισιτηρίων: https://www.viva.gr/.../playback-nuevo-kai-etsi-kai-allios/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου