Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Εφ’ όλης της ύλης |at Ov Off Studio


 Εφ’ όλης της ύλης

Ο Μιχάλης Καταχανάς και ο Βασίλης Τζαβάρας επιστρέφουν στο Ον-Off Studio για μια συναυλία εφ’ όλης της ύλης, ως μια αυτοαναφορά στην πολυποίκιλη μέχρι τώρα συνεργασία τους.
Αυτή τη φορά, η Χορογράφος και ερμηνέυτρια, Ανδρονίκη Μαραθάκη, θα συμπράξει μαζί τους, αυτοσχεδιάζοντας μια συνειρμική συρραφή μουσικοκινητικών και ηχητικών καταστάσεων. Μεταξύ θορύβου και σιωπής, κίνησης και στασιμότητας, ανάμνησης και υπενθύμισης.
Η Ανδρονίκη Μαραθάκη έχει αφοσιωθεί στη μελέτη θεματικών για μεγάλες χρονικές περιόδους. Τα πρόσφατα έργα της εξελίσσονται μέσα από κινητικά τοπία και ροές κίνησης, σε μια προσπάθεια να εμφανιστούν οι ενδείξεις της ανθρωπότητας και της φύσης, ενώ παράλληλα χρησιμοποιεί την «ασημαντότητα» της καθημερινότητας και τα fractals σαν επεκτεινόμενες συμμετρίες του Χορού και της Ζωής.
Ο Μιχάλης Καταχανάς και ο Βασίλης Τζαβάρας συνεργάστηκαν για πρώτη φορά στο πλαίσιο της θεατρική παράστασης «Πόλεμος Τοπίων» με την Φωτεινή Μπάνου σε σκηνοθεσία Irene Bonnaud και κείμενα Δημήτρη Αλεξάκη και Ηλία Πούλου (2017-2019).
Έχουν συνεργαστεί επίσης στην παράσταση «Το Δάσος» σε σκηνοθεσία Σοφίας Μαραθάκη (2021), στο «Βενέμπρα, ένα έργο για φωνή, βιόλα και κιθάρα» σε δραματουργία του Κωστή Καλλιβρετάκη (2022) και συμπράττουν ως ντουέτο αλλά και ως μέλη μεγαλύτερων συνόλων σε ποικίλες συναυλίες σύγχρονου αυτοσχεδιασμού.

Ανδρονίκη Μαραθάκη - κίνηση
Μιχάλης Καταχανάς - βιόλα, φωνή
Βασίλης Τζαβάρας - κιθάρα, πιάνο, loops
_______________________________________________________________________
Ον Οff Studio
Φειδιππίδου 22, 3ος
ώρα προσέλευσης:21.00
Συνεισφορά :
> Προτεινόμενη είσοδος: 8 ευρώ
[Ισχύουν κανόνες ασφαλείας και social distancing λόγω Covid19]
> Περιορισμένος αριθμός θέσεων.
Κρατήσεις: 6936250571
Τηρούνται όλοι οι απαραίτητοι υγειονομικοί κανόνες.
Ο χώρος είναι ευρύχωρος, αερίζεται συχνά και απολυμαίνεται.
*Υ. Γ : υπάρχει και εξωτερικός χώρος με καναπέ, καρέκλες, τζαμαρία μπροστά για να βλέπετε μέσα και ανοικτή πόρτα για να ακούτε έξω.
Oν Off Στούντιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου