Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Jungle Cruise - Περιπέτεια στη Ζούγκλα (2021)

 

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου συνεργάζεται για ακόμα μια χρονιά με τον Όμιλο Φίλων Κινηματογράφου για μια σειρά προβολών με ελεύθερη είσοδο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Τεχνών Faneromeni22.


Jungle Cruise - Περιπέτεια στη Ζούγκλα (2021)
Η Λίλι ταξιδεύει από το Λονδίνο στη ζούγκλα του Αμαζονίου, επιλέγοντας κατά τύχη τον Φρανκ ως οδηγό, με την ετοιμόρροπη βάρκα του. Είναι αποφασισμένη να ανακαλύψει ένα αρχαίο δέντρο με απαράμιλλες θεραπευτικές ικανότητες, κρατώντας στα χέρια της τη δύναμη να αλλάξει το μέλλον της ιατρικής.

🎦 Αμερικάνικη οικογενειακή ταινία περιπέτειας της Disney
🎦 Με υποτίτλους
🎦 Διάρκεια: 127'
📅 Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022
🕘 21:00
📍 Χώρος: Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου, Φανερωμένης 86-90, 1011 Λευκωσία
📞 Πληροφορίες: 22 128157
🌐 Περισσότερες πληροφορίες 👇https://www.boccf.org/Templates/Pages/Event.aspx?id=5088...

Είσοδος ελεύθερη
Η είσοδος ανοίγει στις 20:00

Σκηνοθεσία: Τζαουμι Κολλετ Σερα
Πρωταγωνιστούν: Ντουειν Τζόνσον, Εμιλυ Μπλαντ.
------------------------------------------------------------------------------
Τα βράδια των εκδηλώσεων του φεστιβάλ Τεχνών Faneromeni22, τα μουσεία και οι εκθέσεις του Πολιτιστικού Ιδρύματος θα είναι ανοικτά μέχρι τα μεσάνυκτα.
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιούνται, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, ακολουθώντας τις κρατικές οδηγίες για την υγεία και ασφάλεια των επισκεπτών και του προσωπικού.
Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα ληφθούν φωτογραφίες ή και βίντεο. Η εικόνα όσων παρευρεθούν για την παρακολούθησή τους μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σκοπούς προώθησης ή και να δοθεί στα ΜΜΕ ή να ανέβει στο διαδίκτυο. Με την παρουσία στις εκδηλώσεις, το κοινό δίνει αυτόματα στους διοργανωτές το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν τις φωτογραφίες/βίντεο που θα ληφθούν κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης ή βιντεογράφησης.
THURSDAY, JULY 21, 2022 AT 9 PM


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου