Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

NYC Success Story Series!! Today’s Alumni: Konstantinos Gourgiotis


 NYC Success Story Series!! Today’s Alumni: Konstantinos Gourgiotis

Ο Κωνσταντίνος Γουργιώτης είναι βραβευµένος Ελληνοαµερικανός
σκηνοθέτης, παραγωγός
και σεναριογράφος. Σπούδασε κινηµατογράφο µε κατεύθυνση την σκηνοθεσία και την παραγωγή στο New York College και κατέχει µε άριστα BACHELOR in Film Studies από το Βρετανικό κρατικό Πανεπιστήμιο του UNIVERSITY OF GREENWICH, (U.K.).
Είναι ιδρυτής της Ace House Productions, εταιρεία παραγωγής βίντεο, ταινιών και διαφηµιστικών µε έδρα την Αθήνα. Ασχολείται µε τον κινηµατογράφο από την ηλικία των δεκατεσσάρων ετών.
Μέχρι στιγµής κατέχει πάνω από 100 διεθνή βραβεία και πάνω από 150 συµµετοχές σε διεθνή φεστιβάλ σε όλον τον κόσµο. Παράλληλα µε την σκηνοθεσία αναλαµβάνει την παραγωγή ταινιών µεγάλου και µικρού µήκους, διαφηµιστικών και κάθε είδος "έργου" που ανήκει στον οπτικοακουστικό τοµέα. Έχει δουλέψει σε πολλαπλές παραγωγές στην Ελλάδα, από διαφηµιστικά µε προϋπολογισµό άνω του εκατοµµυρίου, τηλεοπτικές σειρές, και δηµοφιλή τηλεοπτικά shows όπως το "The Next Top Model" και "Master Chef”.
Σκηνοθετικά επιλέγει να σκηνοθετεί ταινίες που έχουν µια σκοτεινή πλευρά και ιδιαίτερα ταινίες που ανήκουν στο είδος Tρόµου και Θρίλερ. Το 2018 το Toronto International Nollywood Film Festival κήρυξε τον Κωνσταντίνο ως πρεσβευτή του Φεστιβάλ.
New York College: Tο LEADING κολλέγιο πανεπιστημιακών σπουδών και το ΜΟΝΑΔΙΚΟ με διεθνή εμπειρία! www.nyc.gr
6 σχολές σπουδών • 80 τίτλοι πτυχίων • Bachelor, Master, MBA, Ph.D. • Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Πράγα (Τσεχία)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου