Τρίτη 19 Ιουλίου 2022

Συναυλία Παναγιώτη Καρούσου στο Θέατρο Άλσους Βεΐκου με Νάντια Καραγιάννη & Friends


 Μεγάλη συναυλία του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου με έντεχνα και λαϊκά τραγούδια στο Ανοιχτό Θέατρο Άλσους Βεΐκου

Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων σε συνεργασία με τον Διεθνή Οργανισμό International ACTION ART και τον Πολιτιστικό & Αθλητικό Οργανισμό «Βασίλης Παπαδιονυσίου» Δήμου Γαλατσίου παρουσιάζει συναυλία του διάσημου μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου στο Ανοιχτό Θέατρο Άλσους Βεΐκου για το 4ήμερο Φεστιβάλ Πολιτισμού των 5 Ηπείρων στα πλαίσια του Φεστιβάλ Γαλατσίου 2022 "Παρέα με τ' αστέρια". “Με τη μουσική γινόμαστε ένα” -'' We are all one'' at music concert
Ανοιχτό Θέατρο Άλσος Βεΐκου - Δήμος Γαλατσίου
Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022 ώρα 21:00 - Είσοδος Ελεύθερη
Συναυλία με νέα έντεχνα και λαϊκά τραγούδια του διεθνούς φήμης μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου υπό την διδασκαλία και διεύθυνση του γνωστού μαέστρου
και αρχιμουσικού Ανδρέα Πριονά με μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού.
Τα τραγούδια του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου θα ερμηνεύσει η μεγάλη ερμηνεύτρια του Λαϊκού τραγουδιού Νάντια Καραγιάννη, και μαζί της ο γνωστός τραγουδιστής Δημήτρης Κανέλλος, η Ερωφίλη Τζάνου, η Τζωρτζίνα Αντωνακάκη και ο τενόρος Θοδωρής Μπιράκος.
Μουσικοί: Γιάννης Λαμπράκης (μπουζούκι), Ανδρέας Νιάκαρης (κρουστά), Νίκος Τσαχτσίρης (κοντραμπάσο), Ανδρέας Πριονάς (πιάνο & ακορντεόν).
Παιδική – Εφηβική Χορωδία "Con Anima" υπό τη διεύθυνση της Ιουλίας Τζανετουλάκου, και το Χορευτικό σχήμα «Το Περιβόλι της Αγάπης» σε χορογραφίες Αννέτας Χαλκιά και Νίκης Αποστολίδου
Μουσική διεύθυνση: Ανδρέας Πριονάς.
Καλλιτεχνική διεύθυνση: Παναγιώτης Καρούσος
Πρόγραμμα: Η Μαγεμένη βρύση (Κώστας Κρυστάλλης), Ανάμνησης (Διονύσιος Σολωμός), Προσέγγιση (Γιάννης Ρίτσος), Οδοιπόρος (Παῦλος Νιρβάνας), Το πόσο σε λατρεύω (Γιάννης Βηλαράς), Το παιδί στο ποτάμι (Γεώργιος Βιζυηνός), Σιωπή (Κωστής Παλαμάς), Παρθενών (Ουράνια - Κωστής Παλαμάς), Καρυάτιδες (Ιωάννης Πολέμης), Εσύ η γλυκιά (Γεώργιος Δροσίνης), Μεταρσίωση (Νικηφόρος Βρεττάκος), Σ᾿ ένα παλιό ναό (Μιλτιάδης Μαλακάσης), Στό νυχτερινό κέντρο (Ναπολέων Λαπαθιώτης), Μάθε τόν πόνο (Ιωάννης Γρυπάρης), Ο κόσμος μου (Καρλ Μαρξ), Θα τραβήξεις μπροστά (Μανώλης Αναγνωστάκης), Άνθη του γκρεμνού (Γεώργιος Δροσίνης), Αύριο Φως (Αλέκος Παναγούλης), Η μπαλάντα της απόδρασης (Δημήτρης Ιατρόπουλος), Ελλάδα Ελεύθερη Σκλάβα (Σαράντης Αλιβιζάτος)
Πρόκειται για τη νέα συνθετική εργασία του Ελληνοκαναδού μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου. Ο συνθέτης κλασικής μουσικής γνωστός μέσα από τις όπερες του (Προμηθέας Δεσμώτης, Τραχίνιες – Ολυμπιακή Φλόγα, Μέγας Αλέξανδρος), κάνει ένα άνοιγμα στο έντεχνο και λαϊκό τραγούδι μελοποιώντας μεγάλους Έλληνες και ξένους ποιητές.
Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων σε συνεργασία με τον διεθνή οργανισμό INTERNATIONAL ACTION ART παρουσιάζει με περηφάνια για δεύτερη συνεχή χρονιά αυτό τον εξαιρετικό Κύκλο Τραγουδιών με την συμμετοχή μεγάλων ελλήνων καλλιτεχνών.
Θα ληφθούν υπόψη όλα τα υγειονομικά πρωτοκόλλα για τη δημόσια υγεία, που θα ισχύουν κατά το χρονικό διάστημα διεξαγωγής της εκδήλωση.
Προς διευκόλυνση των πολιτών, σε όλες τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, το λεωφορείο του Δήμου μας θα μεταφέρει δωρεάν τους επισκέπτες μας, από την κεντρική πύλη προς το θέατρο από τις 20:00 έως τις 21:00 (τελευταία εκκίνηση από την είσοδο στις 20:50).
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Σας περιμένουμε! Ο Δήμαρχος Γαλατσίου, Γιώργος Μαρκόπουλος &
ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού, Μάνος Ελευθερίου
Το έντυπο μπορείτε να το ξεφυλλίσετε ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δήμου Γαλατσίου, στο ακόλουθο link: https://www.galatsi.gov.gr/
Με τιμή
Ιωάννης Μαρωνίτης
Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων και Πρόεδρος της INTERNATIONAL ACTION ART
THURSDAY, 1 SEPTEMBER 2022 AT 21:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου