Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Ο Ιωάννης Μαρωνίτης βράβευσε την Υφυπουργό Μίνα Γκάγκα τον Διοικητή Αναστάσιο Μύτογλου, και την Δημοσιογράφο Ελεονωρα Μελέτη στην 3η Πανελλήνια Ημερίδα Υγείας

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 3η Πανελλήνια Ημερίδα Υγείας που διοργάνωσε η Διευθύντρια Ψυχικής Υγείας Κλεα Νομικού Τσανταριδη του ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Υφυπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, ο Διοικητής του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας Αναστάσιος Μύτογλου, η δημοσιογράφος Ελεονώρα Μελέτη, διακεκριμένοι επιστήμονες, πλήθος κόσμου. Ο Πρόεδρος του ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων και του International Action Art Ιωάννης Μαρωνίτης, βράβευσε την Υφυπουργό Μίνα Γκάγκα τον Διοικητή Αναστάσιο Μύτογλου, την Δημοσιογράφο Ελεονωρα Μελέτη.

Λατρεμενος Πειραιας! Πολιτιστικος πολυχωρος 《 Μαριαννα Βαρδινογιαννη》3η Πανελληνια ημεριδα Υγειας!Διοργανωση UnescoΠειραιως και Νησων.!!Εγγυηση επιτυχιας!!

!Τιμη μου η προσκληση απο τον πολυαγαπητο μου φιλο και προεδρο κ.Ιωαννη Μαρωνιτη με τον οποιο συνεργαζομαστε απο τα ομορφα χρονια που υπηρετουσα στον Πειραιά ως Διευθυντρια της Νοσηλευτικης Σχολης του Τζανειου Νοσ/μειου και ως υποδιευθυντρια του Α Επαγγελματικου Λυκειου Πειραια!
Ως προεδρος της Unesco αγωνιζετε σε πολλα..μετωπα! Στον πολιτισμο - στην Τεχνη _ στην εκπαιδευση - στην Ενημερωση - στην Υγεια -στην Προνοια κ.α.
Ειναι παντου σαν το..ματι του θεου.
Ειχα την τυχη να υπηρετησω σε τρεις λειτουργηματικους χωρους Υγεια- Παιδεια -Αυτοδιοικηση!Και στους τρεις ο κ.Μαρωνιτης ειναι..εκει! Τωρα φιλοξενει στους ξενωνες της Unesko και προσφυγες απο την Ουκρανια οπου η συνεργασια μας ειναι βεβαιη!
Η ημεριδα ηταν πολυ υψηλου επιπεδου με ομιλητες εκλεκτους και διακεκριμενους επιστημονες μεταξυ αυτων και η καλη μου φιλη Μαρια Αγραπιδου χειρουργος Οδοντιατρος!
Η Διοργανωση τελεια με ψυχη την Διευιυντρια ψυχικης Υγειας κ.Κλεα Νομικου Τσαντσαριδη εκλεκτη μου φιλη!Περιειχε εκτος απο ομιλιες Δρωμενα βιωματικες παρουσιασεις και βραβευσεις ανθρωπων που προσφεραν στον ανθρωπο στις επιστημες στις Τεχνες και τον Πολιτισμο!
Βραβευθηκε η υφυπουργος υγειας κ.Μινα Γκαγκα για την προσφορα της ως ιατρος ο εξαιρετικος μουσικοσυνθετης κ. Γιωργος Κριμιζακης η Διευθυντρια της Νοσηλευτικης υπηρεσιας του Νοσοκομειου Σωτηρια για την Συμβολη της στην αντιμετωπιση της Πανδημιας στο ιστορικο Νοσοκομειο ,ο προεδρος του Γενικου Κρατικου Νοσοκομειου Νικαιας η Δημοσιογραφος κ.Ελεονορα Μελετη για την Συγγραφη βιβλιου ψυχικης Υγειας κ.α.
Και βεβαια στα ...παρασκηνια της ημεριδας ανταμωσαμε παλαιους καλους μας φιλους και ανταλλαξαμε αποψεις με νεους!
Θερμα συγχαρητηρια σε ολους τους συντελεστες της ημεριδας για την αψογη διοργανωση και την απολυτη επιτυχια!
Να εχουμε ολοι υγεια να ανταμωνουμε σε ομορφες δρασεις Και ημεριδες!


































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου