Σάββατο 16 Απριλίου 2022

𝚳𝛆 𝛕𝛈𝛎 𝛖𝛑𝛐𝛔𝛕ή𝛒𝛊𝛏𝛈 𝛕𝛐𝛖 𝚫ή𝛍𝛐𝛖 𝚱𝛐𝛒𝛊𝛎𝛉ί𝛚𝛎 - ΞΕΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΦΗΒΩΝ ΣΤΟ ΔΑΚ ΚΟΡΙΝΘΟΥ


 𝚳𝛆 𝛕𝛈𝛎 𝛖𝛑𝛐𝛔𝛕ή𝛒𝛊𝛏𝛈 𝛕𝛐𝛖 𝚫ή𝛍𝛐𝛖 𝚱𝛐𝛒𝛊𝛎𝛉ί𝛚𝛎

ΞΕΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΦΗΒΩΝ ΣΤΟ ΔΑΚ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
Με την υποστήριξη του Δήμου Κορινθίων ξεκινά σήμερα από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης στο Κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου, η Β΄ Φάση των Προκριματικών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων 2021-22.
𝚮 𝚱ό𝛒𝛊𝛎𝛉𝛐ς 𝛗𝛊𝛌𝛐𝛏𝛆𝛎𝛆ί 𝛕𝛐𝛖ς 𝛂𝛄ώ𝛎𝛆ς 𝛕𝛐𝛖 𝚪’ 𝚶𝛍ί𝛌𝛐𝛖 και συμμετέχει με το Σωματείο του ΚΑΟΚ., το εφηβικό τμήμα του οποίου κατέκτησε το Πρωτάθλημα της Αργολιδοκορινθίας.
𝞣𝞰𝞶 𝞪𝞹𝞸𝞶𝞸𝞵ή 𝞽𝞸𝞾 𝞳𝞾𝞹έ𝞴𝞴𝞸𝞾 𝞳𝞪𝞲 𝞽𝟂𝞶 𝞵𝞮𝞽𝞪𝞴𝞴ί𝟂𝞶 𝞹𝞺𝞪𝞬𝞵𝞪𝞽𝞸𝞹𝞸ί𝞰𝞼𝞪𝞶 την Τετάρτη 13 Απριλίου 2022 στο Κλειστό της Κορίνθου ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος, ο Πρόεδρος του ΚΕΠΑΠ Θεμιστοκλής Κουτσογκίλας, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σπύρος Ζαχαριάς και ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής Βασίλης Ταγαράς.
➡️Οι αγώνες ξεκινούν σήμερα Παρασκευή και ολοκληρώνονται την Κυριακή.
𝞖 𝞿𝞲𝞴𝞸𝞷𝞮𝞶ί𝞪 𝞽𝞸𝞾ς 𝞪𝞹𝞸𝞽𝞮𝞴𝞮ί έ𝞶𝞪 𝞪𝞳ό𝞵𝞪 𝞼𝞰𝞵𝞪𝞶𝞽𝞲𝞳ό 𝞫ή𝞵𝞪 από πλευράς δήμου για την προσέλκυση μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων, η κατεύθυνση άλλωστε στην στήριξη των σωματείων και στην αναβάθμιση των υποδομών είναι απαρέγκλιτη.
«𝞢𝞽𝞰𝞺ί𝞯𝞸𝞾𝞵𝞮 𝞽𝞸𝞶 𝞪𝞱𝞴𝞰𝞽𝞲𝞼𝞵ό, 𝞼𝞽𝞰𝞺ί𝞯𝞸𝞾𝞵𝞮 𝞽𝞪 𝞹𝞪𝞲𝞭𝞲ά 𝞵𝞪ς 𝞳𝞪𝞲 𝞮𝞾𝟀ό𝞵𝞪𝞼𝞽𝞮 𝞶𝞪 έ𝟀𝞸𝞾𝞶 𝞹ά𝞶𝞽𝞪 𝞮𝞹𝞲𝞽𝞾𝟀ί𝞮ς. 𝞞 𝞓ή𝞵𝞸ς 𝞮ί𝞶𝞪𝞲 𝞼𝞾𝞶𝞸𝞭𝞸𝞲𝞹ό𝞺𝞸ς 𝞳𝞪𝞲 𝞪𝞺𝟂𝞬ός» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορινθίων.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ διαμορφώνεται ως εξής:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου