Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

Ο Jean Louis Steuerman με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών

 


✨4/2 👉Ο Jean Louis Steuerman με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών
✨Ο βραζιλιάνος πιανίστας Jean Louis Steuerman, ένας στοχαστικός σολίστ με αξιοζήλευτες διεθνείς συνεργασίες και μακρά πορεία στις μεγαλύτερες συμφωνικές αίθουσες της Ευρώπης, της Βόρειας Αμερικής και της Ιαπωνίας, συναντά την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών υπό τον καταξιωμένο Λουκά Καρυτινό, την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
✨Ο διακεκριμένος βιρτουόζος θα ερμηνεύσει στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης το Κοντσέρτο για πιάνο και ορχήστρα σε λα ελάσσονα του Robert Schumann [Ρόμπερτ Σούμαν], το ένα και μοναδικό που έγραψε ο μεγάλος συνθέτης για το συγκεκριμένο μουσικό όργανο.
✨Στο δεύτερο μέρος της βραδιάς, η resident ορχήστρα του Μεγάρου θα παρουσιάσει την αριστοτεχνική Συμφωνία αρ. 6 σε λα μείζονα του Anton Bruckner.
✨Πριν τη συναυλία (ώρα 19:30, Αίθουσα Συνεδριακού Κέντρου 1), έχει προγραμματιστεί δωρεάν εισαγωγική ομιλία του συνθέτη Χαράλαμπου Γωγιού για τους κατόχους εισιτηρίων.
Η συναυλία εντάσσεται στον κύκλο Μεγάλοι Ερμηνευτές του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και αποτελεί συμπαραγωγή με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου