Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

Ο Γεωργιανός Πρέσβης στην Ελλάδα David Dondua συνάντησε τον Ιωάννη Μαρωνίτη, Πρόεδρο του Club UNESCO Πειραια και Νήσων και του InternationActionart


 Στις 22 Δεκεμβρίου 2021 ο Γεωργιανός Πρέσβης στην Ελλάδα David Dondua συνάντησε τον Ιωάννη Μαρωνίτη, Πρόεδρο του club UNESCO πειραια και νήσων και του InternationActionart

Παράλληλα, ο Ιωάνης Μαρωνίτης είναι μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου σωματείων και ενώσεων της παγκόσμιας Ομοσπονδίας UNESCO.
Στη συνάντηση, ο επισκέπτης παρείχε στον Γεωργιανό πρέσβη αναλυτικές πληροφορίες για τις δραστηριότητες του συλλόγου και τα μελλοντικά σχέδια.
Τόνισε τις προοπτικές συνεργασίας με την Πρεσβεία σε εκπαιδευτικές, πολιτιστικές και ανθρωπιστικές σφαίρες.
Σημειώθηκε ότι το InternationActionart ClubUNESCOPireas συνεργάζεται στενά με αρκετά πανεπιστήμια της Γεωργίας, ειδικότερα με την Ακαδημία Τεχνών και το Θεατρικό Ινστιτούτο.
Ενδιαφέρον εκφράστηκε για την υλοποίηση κοινών έργων στη Γεωργία.
Αξιοσημείωτο είναι ότι, με πρωτοβουλία του συλλόγου, η Γεωργιανή διασπορά στην Αθήνα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει δωρεάν στην χριστουγεννιάτικη έκθεση-πώληση του δήμου Γαλατσίου από 23 Δεκεμβρίου 2021 έως 5 Ιανουαρίου 2022. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να παρουσιάσουν αναμνηστικά, χειροποίητα είδη, χορογραφικά σύνολα για να παρουσιάσουν τη δουλειά τους, καθώς και εστιατόρια και χώρους πώλησης της δουλειάς τους.
Στη δυνατότητα διεξαγωγής κοινών εκδηλώσεων στο πλαίσιο της 30ης επετείου των διπλωματικών σχέσεων Γεωργίας-Ελλάδας εστιάζει ο Ντέιβιντ Ντοντούα το 2022.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου