Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

#XmasVillages | Δέκα Χριστουγεννιάτικα «χωριά» στις γειτονίες της Αθήνας | Από Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου έως Παρασκευή 6 Ιανουαρίου


 #XmasVillages | Δέκα Χριστουγεννιάτικα «χωριά» στις γειτονίες της Αθήνας | Από Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου έως Παρασκευή 6 Ιανουαρίου

🎅 Ο Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά του θα βρίσκονται καθημερινά στις θέσεις τους για να υποδεχτούν μικρούς και μεγάλους με κατασκευές, γλυκο-κεράσματα, face painting και πολλές ακόμα γιορτινές διαδράσεις. Τις εκδηλώσεις πλαισιώνουν, μεταξύ άλλων, ξυλοπόδαροι, ζογκλέρ, χριστουγεννιάτικες μασκότ, animateurs, μαριονέτες, ταχυδακτυλουργοί, αφηγήσεις παραμυθιών, παιχνίδια με το ξωτικό των χριστουγέννων, φαντασμαγορικό bubbleshow και παραστάσεις με μαριονέτες.
Τοποθεσίες:
🔹Πλατεία Μεσολογγίου - #Παγκράτι
🔸Πλατεία Χελντράιχ - #ΝέοςΚόσμος
🔹Πλατεία Ζακλίν ντε Ρομιγί - #Θησείο
🔸Πλατεία Αγίας Αικατερίνης - #ΚάτωΠετράλωνα
🔹Πλατεία Αθανασίου Διάκου - #Θυμαράκια
🔸Πλατεία Ναθαναήλ - #ΆγιοςΕλευθέριος
🔹Πλατεία Αγίου Ανδρέα - #Λαμπρινή
🔸Πλατεία Αγίου Παντελεήμονα
🔹Πλατεία Αγίου Δημητρίου & Πανόρμου - #Αμπελόκηποι
🔸Πλατεία Γκίκα - #Ελληνορώσων
📆 Ωράριο λειτουργίας:
Καθημερινά: 11.30 – 14.00 & 15.00 – 20.00
Σάββατο 31.12: 11.00 – 17.00
🌟 Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στην πλατεία Γκίκα, στις 17:30, ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης θα εγκαινιάσει τα Χριστουγεννιάτικα χωριά με μια φαντασμαγορική τελετή έναρξης.
Ο Πέτρος Κούρτης και η μπάντα με τους Μολυβένιους Στρατιώτες του, θα πλημμυρίσουν με γιορτινές μελωδίες τη λαμπερή χριστουγεννιάτικη βραδιά, η οποία θα περιλαμβάνει πολλά happenings και θα μαγέψει τα παιδιά, αλλά και τους μεγάλους που θα ξανανιώσουν παιδιά.
“Τα φετινά Χριστούγεννα παίρνουν λάμψη και ρυθμό από τις γειτονιές της πόλης! Στολίδια, φως, λάμψη, αλλά και ένα πολύ πλούσιο ποιοτικό πρόγραμμα για όλη την οικογένεια, που ετοιμάσαμε με πολλή φροντίδα σε συνεργασία με τους πολιτιστικούς οργανισμούς του Δήμου Αθηναίων. Αυτά τα Χριστούγεννα απολαμβάνουμε και πάλι μαζί με τα παιδιά μας, τις γειτονιές, το κέντρο, τις πλατείες και τους δρόμους της πόλης. Εύχομαι να μας μείνουν αξέχαστα. Καλές γιορτές!” δήλωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης - Kostas Bakoyannis .
🎄 Φωτεινά Χριστούγεννα στις γειτονιές της Αθήνας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου