Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022

«Επί γης ειρήνη» - Χριστουγεννιάτικη συναυλία Χορωδίας Ενηλίκων Piano Plus Festival

 

Χριστούγεννα!

Είκοσι αιώνες σταματούν κάθε χρόνο τη βασανισμένη οδοιπορία τους μπροστά στη φάτνη της Βηθλεέμ. Η γη καλείται να γίνει ουρανός και οι καρδιές των ανθρώπων φιλόξενα σπήλαια.
Τούτα τα Χριστούγεννα, κόντρα στις κάθε λογής παγωνιές, ας καταλαγιάσουν οι θόρυβοι που φθάνουν στην ψυχή μας και ας ζήσουμε τη λυτρωτική ατμόσφαιρα της μουσικής, που γαληνεύει τους στοχασμούς.
Σας καλούμε στη χριστουγεννιάτικη συναυλία μας «Επί γης ειρήνη», στο Λύκειο Νέου Ψυχικού, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022, στις 7:30 μ.μ.
Η Χορωδία Ενηλίκων Piano Plus Festival ιδρύθηκε και λειτουργεί από το 2016, με μαέστρο τον Παναγιώτη Τσουκνίδα. Το πρώτο έργο με το οποίο ασχολήθηκε είναι ο «Ύμνος εις την ελευθερίαν» (στο σύνολό του, 24 τραγούδια) και το οποίο παρουσιάστηκε αποσπασματικά το χειμώνα 2016-17 στο Δημοτικό Ωδείο Μοσχάτου και ολοκληρωμένος το Μάιο του 2017 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» του Μοσχάτου.
Τα επόμενα χρόνια ασχολήθηκε με προγράμματα ελληνικής μουσικής, όπως, μεγάλο αφιέρωμα στη «Σοφία Βέμπο και Μίμη Τραϊφόρο», «Κραταιά ως θάνατος αγάπη» κ.ά. Έχει εμφανιστεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Θεόδωρος Αγγελόπουλος Μοσχάτου, στο Ίδρυμα Κακογιάννης, στη Θεατρική σκηνή Κάρολος Κουν στον Άλιμο, στο Σπυροπούλειο Πνευματικό Κέντρο στο Ψυχικό, στη Βιβλιοθήκη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, στη Νέα Σμύρνη κ.α. Συγχρόνως έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα σε οίκους ευγηρίας.
Με την πανδημία διέκοψε τη λειτουργία της, την οποία επανέλαβε τον Οκτώβριο 2022, σε συνεργασία με το Λύκειο Νέου Ψυχικού.
Η Χορωδία πραγματοποιεί τις πρόβες της στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λυκείου Νέου Ψυχικού (5 λεπτά από Μετρό Εθνική Άμυνα), κάθε Παρασκευή 17:30-20:30 και ζητά ανθρώπους που να διαθέτουν θέληση και αγάπη για τη ΜΟΥΣΙΚΗ, τη ΧΟΡΩΔΙΑ, το ΤΡΑΓΟΥΔΙ…
FRIDAY, DECEMBER 23, 2022 AT 7:30 PM
Αγίας Σοφίας, 154 51 Νέο Ψυχικό, Ελληνικη Δημοκρατια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου