Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

Ξενάγηση στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

 

Στην καρδιά της Αθήνας ένα από τα σημαντικότερα μουσεία του κόσμου περιμένει να το ανακαλύψουμε. Στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, βρίσκουμε συγκεντρωμένα εκθέματα από κάθε γωνιά του αρχαίου ελληνικού κόσμου δίνοντάς μας την δυνατότητα να αποκτήσουμε την μεγάλη εικόνα για την εξέλιξη της τέχνης από τις απαρχές της.

Όμως, επειδή η τέχνη αποτελεί και έκφανση των κοινωνικών συνθηκών που επικρατούν σε κάθε χρονική περίοδο, μας δίνει την μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουμε και την εξέλιξη της αρχαίας ελληνικής κοινωνίας από την εποχή των κυκλαδικών ειδωλίων και των μυκηναϊκών ανακτόρων μέχρι την ρωμαϊκή κατάκτηση.
Ας περιηγηθούμε λοιπόν στις μαρμάρινες αίθουσές του, για να συναντήσουμε την αρμονία και να αισθανθούμε την αγωνία του αρχαίου δημιουργού να αδράξει την τελειότητα.
Σημ: η ξενάγηση εστιάζεται στην Προϊστορική Συλλογή και την Συλλογή Γλυπτών.
Πάντα με εξειδικευμένο ξεναγό και χρήση συστήματος ασύρματης ξενάγησης
Ημέρα / ώρα:
Κυριακή 29 Ιανουαρίου, 12.30 - 14.30
Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, 12.30 - 14.30
Κόστος ξενάγησης: 12 ευρώ /άτομο.
Εισιτήρια εισόδου στο Μουσείο: Γενική είσοδος 6,00 ευρώ / δικαιούχοι μειωμένου εισιτηρίου ή δωρεάν εισόδου: Επίσκεψη στο Μουσείο – Eθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο (namuseum.gr)
Προσβασιμότητα: Πλήρης για άτομα με κινητική δυσκολία
Κρατήσεις:
Επιλογή 1: Μπορείτε να ολοκληρώσετε άμεσα τη κράτησή σας πληρώνοντας τώρα μέσω Paypal. Ξεκινήστε επιλέγοντας την ημερομηνία και μετά την ώρα ξενάγησης από το ημερολόγιο της σελίδας https://action-plus.gr/.../ethniko-archaiologiko-moyseio.../
Επιλογή 2: Μπορείτε να κάνετε τη κράτησή σας τώρα και να πληρώσετε αργότερα:
Συμπληρώνετε την αίτηση συμμετοχής, στον σύνδεσμο: https://forms.gle/V6TZnxie5ARGH1sv8
Επικοινωνούμε μαζί σας ηλεκτρονικά για την επιβεβαίωση συμμετοχής και την πληρωμή.
Σημείο συνάντησης / λοιπές λεπτομέρειες
Στο προαύλιο μπροστά από την κεντρική σκάλα του Μουσείου, στην οδό 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) 44, Αθήνα. Ξεκινάμε ακριβώς στην καθορισμένη ώρα. Παρακαλούμε φροντίστε για την έγκαιρη κράτηση. Για οποιοδήποτε ερώτημα επικοινωνείτε στο info@action-plus.gr ή στο 210-3230102. 
SUNDAY, JANUARY 29, 2023 AT 12:30 PM – 2:30 PM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου