Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022

Εντυπωσιακή Xριστουγεννιάτικη συναυλία του Παναγιώτη Καρούσου στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» στο «Greek Santa’s Village» με ομάδα λυρικών τραγουδιστών

 

Επιτυχία της συναυλίας του Παναγιώτη Καρούσου με Ρέα Βουδούρη, Νίνα Γιατρά, Αργύρης Κοντονικολάου, Νίκη Ζαχαροπούλου, και Χάρρυ Τζιάνν (πιάνο) στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» στο «Greek Santa’s Village» στο Δήμο Βύρωνα.


25 Δεκεμβρίου 2022. Χριστούγεννα στο Θέατρο Βράχων στο Δήμο Βύρωνα! Μία ακόμη επιτυχημένη Χριστουγεννιάτικη συναυλία από τον συνθέτη Παναγιώτη Καρούσο και την υπέροχη ομάδα λυρικών τραγουδιστών στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων «Greek Santa’s Village», το ελληνικό χωριό του Αϊ Βασίλη στα Θέατρα Βράχων «Άννα Συνοδινού» και «Μελίνα Μερκούρη». Συμμετείχαν: Ρέα Βουδούρη, Νίνα Γιατρά, Αργύρης Κοντονικολάου, Νίκη Ζαχαροπούλου, μουσική διεύθυνση Χάρρυ Τζιάνν (πιάνο), καλλιτεχνική διεύθυνση Παναγιώτης Καρούσος, παρουσίαση Ρέα Βουδούρη. Πολύ χειροκρότημα και ενθουσιασμός από το κοινό! Μια γιορτινή συναυλία με αξέχαστες μελωδίες.


Μικροί και μεγάλοι όλοι μαζί τραγούδησαν τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες με το εξαιρετικό επιτελείο λυρικών τραγουδιστών. Μέσα σε ένα εορταστικό περιβάλλον με την φάτνη, το καρουζέλ, το χριστουγεννιάτικο δέντρο και τα φωτισμένα αστέρια το «Greek Santa’s Village» στο Βύρωνα, προσφέρει στους δημότες ότι καλύτερο και εξαιρετικό για τα Χριστούγεννα.  


Στην υπέροχη αυτή συναυλία του Παναγιώτη Καρούσου ερμηνεύτηκαν μελοποιημένα χριστουγεννιάτικα ποιήματα των Κωστή Παλαμά, Κωνσταντίνου Χατζόπουλου, Κώστα Κρυστάλλη, χορωδιακά από το Ορατόριο: Φως της Χριστιανοσύνης την όπερα Ιλιάδα του Ομήρου και διάσημα χριστουγεννιάτικα τραγούδια, Joy to the worldFeliz NavidadLast Christmas - Wham!, So this is Christmas - John Lennon, Άγια Νύχτα, Ω! Έλατο
το πρόγραμμα τελείωσε τραγουδώντας όλοι μαζί με το κοινό τα κάλαντα Χριστουγέννων. 















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου