Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

Ιωάννης Μαρωνίτης - Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και του Δήμου Γαλατσίου με τον διεθνή οργανισμό INTERNATIONAL ACTION ART

 

Mία γεύση από το επίσημο άνοιγμα του χριστουγεννιάτικου χωριού στο Γαλάτσι.

Η μικρή μας Θέλια τραγούδησε μαζί μας για τα Χριστούγεννα.
Ο ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ παρουσίασε χριστουγεννιάτικα ήθη και εθιμα.
Το κίνημα «Take me home» παρουσίασε δρώμενο αφιέρωμα στην Επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα.
Δόθηκαν οι έπαινοι συμμετοχής στους εικαστικούς που συμμετείχαν στο διπλό εικαστικό αφιέρωμα στο Καμίνι για τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση και την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα.
Η σχολή «Ν. Αμάραντος» έκανε χριστουγεννιάτικο face painting.
Οι χώρες Ρουμανία Ρωσία, Μαλαισία, Ουκρανία, Σενεγάλη και Κονγκό στα σπιτάκια τους μας κέρασαν χριστουγεννιάτικες λιχουδιές.
Ευχαριστούμε για την εθελοντική τους προσφορά τους τα μέλη της θεατρικής ομάδας του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, ηθοποιούς Βασίλη Τραϊφόρο, Πηνελόπη Χαλκιά, Φώτη Ζυγογιάννη και Εφη Κατσουλή, τη σχολή Ν. Αμάραντος, το κίνημα Take me Home, τους εικαστικούς για την συμμετοχή τους, τον πανηπειρωτικό σύνδεσμο Ελευσίνας, την μικρή μας Θέλια, τους εκπροσώπους των χωρών και τον Δήμαρχο Γαλατσίου, κο μαρκόπουλο και τον πρόεδρο του πολιτιστικού και αθλητικού οργανισμού του Δημου κο Ελευθερίου, για την αγαστή συνεργασία και τη φιλοξενία.
Ιωάννης Μαρωνίτης, Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων και Πρόεδρος της INTERNATIONAL ACTION ART

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου