Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

Η Central Wine Fair επανέρχεται, φιλοξενώντας 35 οινοποιούς από τις πλαγιές του Ολύμπου μέχρι και το Σούνιο


H Central Wine Fair είναι η ετήσια εκδήλωση γευσιγνωσίας κρασιών των Ενώσεων:
-Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Αττικής
-Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Κεντρικής Ελλάδος
-Οίνων και Αποσταγμάτων Θεσσαλίας
Οι τρεις σπουδαίες οινοπαραγωγικές περιοχές της Ελλάδας, συναντιούνται ξανά σε μια κοινή εκδήλωση γευσιγνωσίας! Η Central Wine Fair επανέρχεται, φιλοξενώντας 35 οινοποιούς από τις πλαγιές του Ολύμπου μέχρι και το Σούνιο.
H Central Wine Fair θα ανοίξει τις πόρτες της σε δύο χρονικές περιόδους. Η πρώτη αφορά το ωράριο ανάμεσα στις 11:00 – 15:00 και η δεύτερη ανάμεσα στις 16:00 – 20:00. Το κόστος για την είσοδο στην έκθεση είναι 10€ τόσο για τους επαγγελματίες όσο και για τους οινόφιλους. Το κάθε αγορασμένο εισιτήριο αφορά είσοδο μόνο στη μία από τις δύο χρονικές περιόδους. Η επιλογή της χρονικής περιόδου θα γίνεται κατά την αγορά του εισιτηρίου. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και το αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας με το λογότυπο της έκθεσης.
Η είσοδος στην εκδήλωση θα γίνεται μόνο με προαγορά εισιτηρίου μέσω Viva.gr. Δεν διατίθενται δωρεάν προσκλήσεις. Ο αριθμός των εισιτηρίων είναι περιορισμένος.
Όλοι οι επισκέπτες της Central Wine Fair θα πρέπει να φορούν μάσκα προστασίας όταν κινούνται μέσα στην έκθεση. Κατά τη δοκιμή των κρασιών μπροστά στα stand των παραγωγών θα μπορούν να κατεβάζουν τη μάσκα τους.
Η είσοδος στην έκθεση επιτρέπεται σε επαγγελματίες του κλάδου του κρασιού και σε οινόφιλους που:
1. Έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους,
2. Διαθέτουν Πιστοποιητικό Εμβολιασμού ή Πιστοποιητικό Νόσησης σε ισχύ.
Πριν την είσοδο των επισκεπτών στο χώρο, θα γίνεται έλεγχος των απαραίτητων πιστοποιητικών, καθώς και εγγράφου ταυτοπροσωπίας (δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο). Σε όσους δεν έχουν μαζί τους τα συγκεκριμένα έγγραφα δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στην έκθεση. Το αντίτιμο του εισητηρίου σε αυτή την περίπτωση δεν επιστρέφεται, ούτε μεταφέρεται σε άλλη χρονική περίοδο.
H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε ασφαλές περιβάλλον για εκθέτες και επισκέπτες, με την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων που ισχύουν για τη διοργάνωση εκδηλώσεων τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Επιπλέον όλοι οι εκθέτες, εκτός του ότι θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι, θα υποβληθούν σε rapid ή PCR test την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου, προκειμένου να διασφαλίσουμε περαιτέρω την υγεία των επισκεπτών και των εκθετών.
Άτομα με συμπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού, βήχα, πυρετού ή δύσπνοιας δεν πρέπει να προσέρχονται στην εκδήλωση.
Οι κάτοχοι εισιτηρίων υποχρεούνται να συμμορφώνονται με τους κανόνες προστασίας κατά του Covid και προς τις υποδείξεις των ατόμων της διοργάνωσης που επιφορτίζεται με τα καθήκοντα εποπτείας, διαχείρισης πλήθους και υποβοήθησης των θεατών στον χώρο διεξαγωγής της εκδηλώσης, προκειμένου να τηρούνται οι αναγκαίες αποστάσεις προς αποφυγή συνωστισμού.
H εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας
Μεγάλοι Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι: CORK HELLAS, ΚΟΡΟΠΟΥΛΗΣ,
Xoρηγοί της εκδήλωσης είναι οι: INNOVINO, ELIAS VALAVANIS
Υποστηρικτής της εκδήλωσης είναι η: Αγροδιατροφική Σύμπραξη Στερεάς Ελλάδας, INOX VESSEL HELLAS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου