Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

«Ήθη – έθιμα του Δωδεκαήμερου & γιορτές από τα βάθη του χρόνου»

 


Πληροφορίες στο τηλ 6986631329 θωμαή Δροσάτου Γιορτάζουμε από όλοι την Ελλάδα τα!

🌲
«Ήθη – έθιμα του Δωδεκαήμερου & γιορτές από τα βάθη του χρόνου»
Αξιότιμοι κ. κ.,
οι ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι ημέρες ελπίδας και χαράς για όλον τον κόσμο.
Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων θέλοντας να μεταφέρουμε το εορταστικό κλίμα των ημερών, σας καλούμε να συμμετέχετε στο Χριστουγεννιάτικο χωριό μας, από τις 6 Δεκεμβρίου 2021 έως και 5 Ιανουαρίου 2022 (17:00 – 21:00), εκτός από τις 25 & 26 Δεκεμβρίου και 1 & 2 Ιανουαρίου, ώστε να μας παρουσιάσετε οτιδήποτε θελήσετε από τα ήθη έθιμα κάλαντα παραδόσεις της περιοχής σας! Το χωριό μας θα διαμορφωθεί σε οικόπεδο 1.000 τ.μ. στο κέντρο της πόλης του Γαλατσίου (Παπαφλέσσα, Φαύνου & Κυμοθόης), με εκατοντάδες στολισμένα δεντράκια και stage στεγασμένο 40 τ.μ. για παρουσιάσεις μουσικές, χορευτικές ή ό,τι άλλο.
Ο κάθε σύλλογος καλείται να συμμετέχει με 4 έργα στο εορταστικό κλίμα της εκδήλωσης. Θα σας παρέχουμε την απαιτούμενη τεχνική και οργανωτική υποστήριξη, ενώ θα τηρηθούν αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν ορισθεί από την πολιτεία. Γνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι η παρουσία σας και με την πεποίθηση ότι θα τύχουμε στην θετική σας ανταπόκριση, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
O Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Γενικός Πρόεδρος-
International Action Art Ιωάννης Μαρωνίτης - Τα χορευτικά που θα λάβουν μέρος θα επιλέξουν μόνοι τους την μέρα και ημερομηνία. Και 4.
χορούς τις αρεσκείας τους επί το πλείστον θα ήταν στο κλίμα εορταστικών και των
Χριστουγέννων η
χορευτικές ομάδες έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν με περισσότερα χορευτικά η κάθε ομάδα
από Αθήνα μπορούν να λάβουν περισσότερες φορές μέρος με διάφορα έθιμα και ήθη τους των Χριστουγέννων. Στις εκδηλώσεις επίσης θα διατίθεται δωρεάν περίπτερο για όποιον ενδιαφέρεται να πουλήσει διάφορα δώρα και κατασκευές που έχουν στους συλλόγους. Περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας 6986631329

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου