Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Η Ελένη Δουνδουλάκη εκπροσώπησε το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού στην #41η_Γενική_Διάσκεψη της UNESCO

Η Γενική Γραμματέας Σύγχρονου Πολιτισμού - Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού Ελένη Δουνδουλάκη εκπροσώπησε το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού στην #41η_Γενική_Διάσκεψη της UNESCO στο Παρίσι. 
 Είχα την ξεχωριστή χαρά και τιμή να εκπροσωπήσω το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού στην #41η_Γενική_Διάσκεψη της UNESCO, του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών για την Παιδεία, την Επιστήμη και τον Πολιτισμό. Μεταξύ άλλων, συμμετείχα στις εργασίες της Επιτροπής Πολιτισμού – Culture Commission, όπου συζητήθηκαν πλήθος σημαντικών θεμάτων διεθνούς ενδιαφέροντος, όπως ο προγραμματισμός του Οργανισμού για τα έτη 2022-2025, καθώς και η πορεία υλοποίησης των Συμβάσεων της UNESCO.

👉Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, υποστηρίζει την αποστολή και τα προγράμματα της UNESCO, που στόχο έχουν τη διεθνή συνεργασία στους τομείς της Παιδείας, των Επιστημών και του Πολιτισμού και τη συμβολή στην προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης.
👉Παράλληλα, αναδεικνύει, μέσα από τα όργανα της UNESCO, τις προτεραιότητες, τις στοχεύσεις και τις δράσεις της Ελλάδας 🇬🇷 τόσο στο πεδίο της πολιτιστικής κληρονομιάς όσο και στο πεδίο του σύγχρονου πολιτισμού.

Ελένη Δουνδουλάκη / Eleni Doundoulaki








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου