Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

Άρωμα Κεφαλονιας στην Ηλιούπολη

 Με τεράστια επιτυχία έγιναν σήμερα το απόγευμα τα εγκαίνια της έκθεσης Ζωγραφικής-Αγιογραφίας της Ένωσης Καλλιτεχνών & Λογοτεχνών Ηλιούπολης, «Το Εργαστήρι», με θέμα τα 70 χρόνια από τους Σεισμούς του 1953 στην Κεφαλονιά.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν έργα των ζωγράφων μελών της Ένωσης με θέματα από την Κεφαλονιά και τους σεισμούς.Οι παρευρισκόμενοι είχαν την χαρά εκτός από τα καταπληκτικά έργα των ζωγράφων να απολαύσουν και ένα μοναδικό μουσικό και χορευτικό θέαμα από την μαντολινάτα και το χορευτικό της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιώς.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον πρόεδρο της Ένωσης Μαρούλη Στέλιο ο οποίος ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και την αδελφότητα και την παρουσία των τμημάτων της.
Ακολούθησε χαιρετισμός από τον πρόεδρο της Αδελφότητας Παύλο Σκλαβούνο και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Απανταχού Καμιναράδων Γαλιατσάτος Ηλία ο οποίος αναφέρθηκε στην πολύχρονη συνεργασία του συλλόγου μας με τον πρόεδρο της Ένωσης Στέλιο Μαρούλη και τα μέλη της και τις πολλές και επιτυχημένες εκθέσεις ζωγραφικής που έχουμε διοργάνωση στο Μουσείο Καμιναράτων.
Ευχαρίστησε ακόμα όλους τους ζωγράφους που έχουν δωρίσει πάνω από 100 πίνακες στο μουσείο μας.
Στη συνέχεια έκανε μια σύντομη αναδρομή στους σεισμούς του 1953 τις επιπτώσεις και τις συνέπειες για τον τόπο μας.
Ήταν μια πολύ επιτυχημένη εκδήλωση και όλοι συνεχάρησαν τον Στέλιο Μαρούλη και την Σοφία Αθανασάτου για την άψογη οργάνωση.
Η έκθεση θα μεταφερθεί το καλοκαίρι τόσο στα Καμιναράτα όσο και στο Ληξούρι.














































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου