Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

Περιοδεία Παναγιώτη Καρούσου Υποψήφιου Βουλευτή Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ

 

Περιοδεία Παναγιώτη Καρούσου Υποψήφιου Βουλευτή Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ

 

Πέμπτη 11/5/2023. Ο Παναγιώτης Καρούσος, συνθέτης, Υποψήφιος Βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, συνεχίζει την περιοδεία του στους Δήμους, Περιστερίου, Ιλίου, Αιγάλεω, Αγίων Αναργύρων - Καματερού, Πετρούπολης, Χαϊδαρίου και Αγίας Βαρβάρας.

Συνομίλησε με τους κατοίκους για τα προβλήματα της καθημερινότητας και της ακρίβειας.

Ο κόσμος τον υποδέχτηκε με πολύ ενδιαφέρον για τις συναυλίες και τις παραστάσεις που είχε πραγματοποίηση στα θέατρα της περιοχής, Θέατρο Πέτρας και Φεστιβάλ Πετρούπολης με την όπερα Προμηθέας Δεσμώτης, στο Θέατρο Ελιά και Δάφνη στο Άλσος Περιστερίου με τον  «Προμηθέα Δεσμώτη» του Αισχύλου και Θέατρο Τέχνη στην Πέτρα με τις Τραχίνιες του Σοφοκλή στο Περιστέρι, και τις συναυλίες με έντεχνα τραγούδια στην Πλατεία Δημοκρατίας στο Περιστέρι. επίσης μίλησε για τον πολιτισμό και την σημασία του στην ζωή μας. Επισκέφτηκε καταστήματα, λαϊκές αγορές, και τις εκκλησίες της περιοχής.

Επίσης επισκέφτηκε τα κιόσκια του κόμματος και τις τοπικές οργανώσεις της περιοχής, και συνομίλησε με τα μέλη του κόμματος και τους συνυποψήφιους βουλευτές Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Συνεχίζουμε δυναμικά τον αγώνα με τον Νίκο Ανδρουλάκη για την αλλαγή στις εκλογές 21 Μαΐου


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου