Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

Παρίσι, 13ο Διαμέρισμα | Δωρεάν ειδική γενέθλια προβολή από το Cinobo


 Με αφορμή τα 2α γενέθλιά της η κινηματογραφική streaming πλατφόρμα διοργανώνει δωρεάν προβολή της πολυαναμενόμενης ταινίας του Ζακ Οντιάρ που λάτρεψε το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Δύο χρόνια μετά το ντεμπούτο του, το Cinobo γιορτάζει τα γενέθλιά του με τον πιο ταιριαστό τρόπο: παρέα με το κοινό που το αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή. Ως ευχαριστώ για τη στήριξη στην κοινότητα που έχει σχηματιστεί γύρω από αυτό, προβάλλει σε ειδική, γενέθλια προβολή, μια ταινία για την οποία είναι βέβαιο ότι όποιος δεν την ερωτεύτηκε στην τελετή λήξης του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, θα το κάνει σε αυτή την ειδική πρώτη προβολή στην Αθήνα.
Το Παρίσι, 13ο Διαμέρισμα του Ζακ Οντιάρ, είναι ένα γεμάτο φρεσκάδα και ερωτισμό ασπρόμαυρο πορτρέτο των νέων στο Παρίσι. Ο σκηνοθέτης των ταινιών Προφήτης, Σώμα με Σώμα, Dheepan: Ο Άνθρωπος Χωρίς Πατρίδα, σε συνεργασία με τη Σελίν Σιαμά του Πορτρέτου μιας Γυναίκας που Φλέγεται, επαναπροσδιορίζουν τη γαλλική ρομαντική κομεντί. Μην τη χάσετε, θα χάσετε!
🕤 Δευτέρα 21 Μαρτίου στις 21:00
📍 Ταινιοθήκη της Ελλάδος
🎫 Eλεύθερη είσοδος - θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και όλα τα μέτρα για την εξάλειψη του κορωνοϊού
Δελτία εισόδου θα δίνονται από τη Δευτέρα 21 Μαρτίου στις 20:30
MONDAY, MARCH 21, 2022 AT 9 PM – 11 PM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου