Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

Εορταστική εκδήλωση για την κοπή της πίτας του UNESCO Club of the Department of Piraeus and Islands

Στιγμιότυπα από την εορταστική εκδήλωση για την κοπή της πίτας του UNESCO Club of the Department of Piraeus and Islands στο Δημαρχείο Νικαίας 3/2/20,όπου βραβεύτηκε η χορωδία που διευθύνω ΧΟΡΩΔΙΑ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΑ-ΧΡ.ΙΩΑΝΝΟΥ,PHILARMONIA-CHR.IOANNOU CHOIR από τον πρόεδρο του Ομίλου Ioannis Maronitis Ioannis Maronitis για την πολυετή της συνεργασία με τον Όμιλο,ευχαριστούμε !!!
Προσφέρθηκαν βασιλόπιτες από 40 διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας μας και πλαισιώθηκε η εκδήλωση με χορευτικά συγκροτήματα συλλόγων που έδωσαν μία λαμπρότητα στην εκδήλωση που περιελάμβανε και άλλες βραβεύσεις συνεργατών του Ομίλου. Στο τέλος προσφέρθηκε κέρασμα που είχαν επιμεληθεί εθελοντές μάγειρες του Ομίλου. Συγχαρητήρια στον Ομιλο και στον πρόεδρό του για την επιτυχή εκδήλωση και γενικά για το πλούσιο έργο αλληλεγγύης που προσφέρει!

Giota Sangvinatsou













1 σχόλιο:

  1. Ευχαριστούμε για την ανάρτηση της εορταστικής τιμητικής εκδήλωσης για την χορωδία του Πολιτισμικού μας Σωματείου και εσάς που προβάλλατε και τον Όμιλο ΟΥΝΕΣΚΟ Πειραιώς και Νήσων και τον πρόεδρό της Ιωάννη Μαρωνίτη που μας βράβευσε για την πολυετή μας συνεργασία με τον Ομιλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή