Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

To Eνεργό Σώμα στον Λυρικό Τραγουδιστή

''Το Ενεργό Σώμα στον Λυρικό Τραγουδιστή''

🔜Διήμερο Σεμινάριο με τον σκηνοθέτη Παναγιώτη Αδάμ και τη χορογράφο Ελευθερία Αγαπάκη🔝

📅Παρασκευή 28 & Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020
Ώρες: 18.00-21.00

Πληροφορίες Σεμιναρίου:
Το Σώμα! Το σημαντικότερο μέσο έκφρασης του ερμηνευτή.
Πόσο ενεργό, πόσο διαθέσιμο είναι στα άμεσα και έμμεσα σκηνικά ερεθίσματα και πώς τα χρησιμοποιεί. Πώς, πόσο και αν θα έπρεπε να επηρεάζεται από την τεχνική του τραγουδιστή. Με ποιον τρόπο απευθερώνεται. Ελάτε να το εξερευνήσουμε μαζί μέσα από την κίνηση και το παιχνίδι.

Tο Σεμινάριο απευθύνεται σε τραγουδιστές της όπερας, μαθητές ωδείων και επαγγελματίες.

Στο πιάνο συνοδεύει ο Γιάννης Τσανακαλιώτης.

☎️Για περισσότερες πληροφορίες & κρατήσεις θέσεων:
210-3821396

Ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες, Αραχώβης 39, Αθήνα


Παναγιώτης Αδάμ
Ο Παναγιώτης Αδάμ γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970. Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν. Σπούδασε Σχέδιο στη Σχολή του Θ. Παπιώτη, Σκηνογραφία στη Σχολή Ι.Α.S. Μαθήτευσε με τους: Τίνα Παραλή (γλυπτική - θεατρικές κατασκευές), Γιώργο Μάτσακαρη (Alexander Technique), Πιάνο (Εθνικό Ωδείο, Νέο Ωδείο Θεσσαλονίκης).
Έχει συνεργαστεί με το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν, ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης, Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, Θέατρο Αυλαία, Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, Θέατρο Vault, Θέατρο Olvio και πολλά άλλα. Ως γλύπτης δούλεψε με τους σκηνογράφους: Γ. Ζιάκα, Γ. Πάτσα, Α. Δαγκλίδη, Ε. Νάθενα, Λ. Πεζανού, Α. Βέττα και με το ζωγράφο Α. Φασιανό.
Ως δάσκαλος υποκριτικής συνεργάζεται με το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας, Ιώνιο Πανεπιστήμιο, Ωδείο Αναγέννηση, Ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες και σε σεμινάρια Λυρικού τραγουδιού με τους Άρη Χριστοφέλλη, Χαρίκλεια Γκλαβοπούλου και Dwight Coleman.

Ελευθερία Αγαπάκη
Η Ελευθερία Αγαπάκη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1998. Έχει σπουδάσει χορό στην Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και είναι φοιτήτρια στο Τμήμα Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ως χορεύτρια έχει συνεργαστεί με τον Δάφνι Κόκκινο
(«Lamento», 2018) και τον Νίκο Ναυρίδη στο πλαίσιο του «The artist on the composer» (2019) με χορογράφους την Παυλίνα Ανδριοπούλου και την Ολύβια Θανάσουλα. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια κλασικού, σύγχρονου χορού, αυτοσχεδιασμού και gaga με τους: Λίντα Καπετανέα, Katarina Van den Wouwer, Natalia Gabrielczyk (Hofesh Shechter Company Technique & “ Grand Finale ” Repertory), Γιώργο Κοτσιφάκη, Maya Carroll, Μαρία Κουσουνή, Yaniv Abraham, Omar Gordon και Chisato Ohno. Στη διάρκεια των σπουδών της χορογράφησε για τη Σχολή Χορού της ΕΛΣ (2016-2019), ενώ η τελευταία της χορογραφία παρουσιάστηκε και στο πρώτο Διεθνές Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού Moving Colours / Youth Dance Festival στην Αθήνα.


https://www.facebook.com/events/211578736682376/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου