Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

1ο Χορωδιακό Φεστιβάλ της Χορωδίας του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών


Γεύσεις από το 1ο Χορωδιακό Φεστιβάλ που διοργάνωσε η Χορωδία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και συμμετείχαμε με την χορωδία μας ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ και τον μαέστρο μας Christos Koutsonikas, σύνολο 6 χορωδίες,στο Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας 15/2/20.Ευχαριστούμε από καρδιάς για την πρόσκληση και την φιλοξενία τον μαέστρο και καλλιτεχνικό διευθυντή του Χορωδιακού Φεστιβάλ Δημήτρης Καρούζος Δημήτρης Καρούζος!!
Μας τίμησαν με την παρουσία τους από την δημοτική αρχή: ο.Δήμαρχος της πόλης μας ο Βασίλης Ζορμπάς,η Πρόεδρος του Δ.Σ. η Efi Kapsokefalou,ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σπύρος Παπασπύρος,ο επικεφαλής της παράταξης "Νέα Αρχή" Γιώργος Οικονόμου και η δημοτική σύμβουλος και πιστή ακόλουθος της χορωδίας μας Μίνα Μουχτούρη,η γραμματέας Δημάρχου και φίλη Marilena Papadopoulou και η άμισθη σύμβουλος πολιτισμού Μάνια Βλαχογιάννη.
Επίσης, πάντα δίπλα μας η αγαπημένη Πρόεδρος του "Αργώ" Γεωργία Πίσπα (Georgia Pispa),η Γραμματέας της "Αναγέννησης" Πευκακίων και μέλος του Δ.Σ.του περιφερειακού τμήματος του Ερυθρού Σταυρού αλλά πάνω από όλα αγαπημένη φίλη Marina Kalantzaki και πλήθος κόσμου που γέμισαν ασφυκτικά το ιστορικό κτίριο της πρώην Εθνικής Λυρικής Σκηνής .
Παρέστησαν επίσης ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Δημήτρης Βερβεσσός και ο Αντιπρόεδρος Θέμης Σοφός με την σύζυγό του Σταματίνα Τσιμτσιλή οι οποίοι κατοικούν στην Αγία Παρασκευή.
Τέλος,ιδιαίτερη τιμή για όλους μας η παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ.Προκόπη Παυλόπουλου .
Ευχαριστούμε θερμά τον μαέστρο μας σαν μέλη της χορωδίας, καθώς και όσους μας χάρισαν φωτογραφικό υλικό από την όμορφη χορωδιακή βραδιά που μοιραστήκαμε!


Giota Sangvinatsou to ΕΝΩΣΗ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ - ENOSI HORODION ELLADOS
 















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου