Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

PYCO orchestra live in Athens


 Η Ορχήστρα PYCO από την Αμερική έρχεται στην καρδιά της Αθήνας για 2 μοναδικές εμφανίσεις

Κυριακή 21 Ιουλίου 2024, 20:30 / Α' Ευαγγελική Εκκλησία Αθηνών
Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024, 20:30 / Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός
Η Ορχήστρα PYCO, μια μαθητική / νεανική ορχήστρα από την Αμερική, επισκέπτεται για πρώτη φορά την Ελλάδα και υπό τη διεύθυνση του Pablo Ardiles θα παραθέσει δύο ξεχωριστές συναυλίες στην καρδιά της Αθήνας. Πρόκειται για δύο εμφανίσεις που μπορούν να αποτελέσουν μια εξαιρετική ευκαιρία για τους λάτρεις της κλασικής μουσικής, τις οικογένειες και την τοπική κοινότητα να απολαύσουν κάτι μοναδικό.
Μέσα από τις τέχνες και τη μουσική, η PYCO προσφέρει στα παιδιά και τους νέους ένα καταφύγιο, μια οικογένεια και μια διέξοδο από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Παιδιά και νέοι προερχόμενοι από ποικίλα κοινωνικά περιβάλλοντα βρίσκουν στην ορχήστρα αυτή ένα χώρο στον οποίο μπορούν να αναπτυχθούν, να εξελιχθούν και να αισθανθούν ότι ανήκουν κάπου.
Η Α' Ευαγγελική Εκκλησία Αθηνών φιλοξενεί την Ορχήστρα PYCO την Κυριακή 21 Ιουλίου 2024 στις 20:30, ενώ ο Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024 στις 20:30.
Σας καλούμε λοιπόν να συμμετάσχετε σε αυτές τις εκδηλώσεις και να αγκαλιάσετε μαζί μας τη δύναμη της τέχνης σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη φως και μουσική.
Είσοδος Ελεύθερη
Α΄ Ελληνική Ευαγγελική Εκκλησία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου