Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023

Ο διάσημος showman Κώστας Βενετσάνος παρουσίασε την συναυλία του Παναγιώτη Καρούσου με τη μεγάλη ερμηνεύτρια Νάντια Καραγιάννη

 

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023. Πλατεία Δημαρχείου Περιστέρι. Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η συναυλία του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου με τη σπουδαία τραγουδίστρια Νάντια Καραγιάννη. Ο διάσημος showman Κώστας Βενετσάνος παρουσίασε την συναυλία του Παναγιώτη Καρούσου και τη μεγάλη ερμηνεύτρια Νάντια Καραγιάννη.

Η σπουδαία τραγουδίστρια Νάντια Καραγιάννη τραγούδησε με το πάθος για τη μουσική που τη διακρίνει και την μεγάλη φωνή της τα τραγούδια του Παναγιώτη Καρούσου.

Ο διάσημος σε όλη την Ελλάδα ηθοποιός και παρουσιαστής showman Κώστας Βενετσάνος παρουσίασε με το γνωστό έξυπνο μπρίο του την υπέροχη συναυλία τους καλλιτέχνες και τη μεγάλη ερμηνεύτρια Νάντια Καραγιάννη.

Η γνωστή σοπράνο Ειρήνη Κώνστα παρουσίασε τη συναυλία του συνθέτη Παναγιώτη Καρούσου στο φεστιβάλ Περιστέρι Πολλών Αστέρων! Εντυπωσιακή η παρουσία της διάσημης Ελληνίδας σοπράνο της όπερας.

Ωραία ήταν και η συμμετοχή των Θοδωρή Μπιράκο, και Χάρρυ Τζιάνν που επίσης ερμήνευσαν μελοποιημένη ποίηση του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου.

Ο διεθνούς φήμης Ελληνοκαναδός μουσικοσυνθέτης Παναγιώτης Καρούσος παρουσίασε μεγάλη συναυλία με νέα έντεχνα και λαϊκά τραγούδια υπό την διδασκαλία και διεύθυνση του γνωστού μαέστρου και αρχιμουσικού Ανδρέα Πριονά με την μεγάλη ερμηνεύτρια του ελληνικού λαϊκού και έντεχνου τραγουδιού Νάντια Καραγιάννη.
«Πρόκειται για τη νέα συνθετική εργασία του Ελληνοκαναδού μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου. Ο συνθέτης κλασικής μουσικής γνωστός μέσα από τις όπερες του (Προμηθέας Δεσμώτης, Τραχίνιες – Ολυμπιακή Φλόγα, Μέγας Αλέξανδρος), κάνει ένα άνοιγμα στο έντεχνο και λαϊκό τραγούδι μελοποιώντας μεγάλους Έλληνες και ξένους ποιητές. Ο Παναγιώτης Καρούσος είναι ένας πολυσχιδής συνθέτης που γράφει όπως ο Μίκης Θεοδωράκης από έντεχνο τραγούδι μέχρι συμφωνικά έργα και όπερες. Είναι ένας μουσικοσυνθέτης αναγεννησιακού τύπου και η μουσική του έχει ως επίκεντρο τον άνθρωπο»

Η γνωστή σοπράνο Ειρήνη Κώνστα παρουσίασε τη συναυλία του συνθέτη Παναγιώτη Καρούσου στο φεστιβάλ Περιστέρι Πολλών Αστέρων! Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία της διάσημης Ελληνίδας σοπράνο της όπερας. Στην συναυλία του Παναγιώτη Καρούσου μαζί με την με την μεγάλη ερμηνεύτρια του ελληνικού λαϊκού και έντεχνου τραγουδιού Νάντια Καραγιάννη, συμμετείχαν οι Θοδωρής Μπιράκος, Χάρρυ Τζιάνν, ο γνωστός παρουσιαστής Κώστας Βενετσάνος, και οι μουσικοί Γιάννης Λαμπράκης (μπουζούκι), Ανδρέας Νιάκαρης (κρουστά), Νίκος Τσαχτσίρης (κοντραμπάσο), Ανδρέας Πριονάς (πιάνο).















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου