Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΙΤΖΕΛΟΣ END FRIENDS

 

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΙΤΖΕΛΟΣ END FRIENDS

Τελευταία Παράσταση Κυριακή 8 Ιανουαρίου στο «Caja de Musica»
Μαζί του: Κατερίνα Αδάμ, Βαγγέλης Σταθόπουλος, Φοίβος Ντόκος, Στέλιος Κουκέλης
Μετά από μια σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων από τις 6 Νοεμβρίου ’22 μέχρι σήμερα στη νεοσύστατη Μουσική σκηνή των Αθηνών Caja de Musica ο πολυπράγμων - αγαπημένος "Τερμίτης" - συνθέτης, κιθαρίστας και ερμηνευτής Αντώνης Μιτζέλος, κλείνει τον κύκλο των παραστάσεων «Κιθαρωδία 22» όπως ακριβώς άρχισε, με ορμή και «ηλεκτρική» διάθεση έχοντας μαζί του κάποια από τα παιδιά της Κιθαρωδίας! Τη νέα εξαιρετική ερμηνεύτρια Κατερίνα Αδάμ για την οποία έχει συνθέσει και ένα νέο τραγούδι που θα κυκλοφορήσει σύντομα! Τον τραγουδοποιό Στέλιο Κουκέλη του οποίου υπογράφει και την επιμέλεια της πρώτης του δισκογραφικής δουλειάς στην οποία μοιράζονται και ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Αν θες να ονειρεύεσαι ξύπνα». Τον νέο τραγουδοποιό-κιθαρίστα Βαγγέλη Σταθόπουλο. Τον ροκ ερμηνευτή Φοίβο Ντόκο και πολλές ακόμα εκπλήξεις!
Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου θα γίνει μια ανατρεπτική τελευταία παράσταση που έχει τον χαρακτήρα γιορτής! Ο Αντώνης μας προ(σ)καλεί σε μια «ήμουν κι εγώ εκεί» βραδιά με αγαπημένα τραγούδια και ιστορίες, επιλέγοντας μέσα από την πλειάδα των τεράστιων επιτυχιών από την πλούσια δισκογραφία του. Η συνθετική διαδρομή του αγγίζει σε διάρκεια τις τέσσερις δεκαετίες με δημιουργική συνέπεια και ακατάπαυστη παρουσία στον μουσικό πολιτισμό της Ελλάδος.Τα τελευταία χρόνια ερμηνεύει τα τραγούδια του ο ίδιος στις συναυλίες του με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο, κτίζοντας ένα μοναδικό προσωπικό ερμηνευτικό προφίλ. Με το ίδιο μακό, Πως μπορώ, Ψυχή Βαθιά, Φτάνει που κλαίμε, Βασίλισσα της Σιωπής, Φύλακας Άγγελος, Πόσο σε Θέλω, Κόψε και μοίρασε στα δυο, Δεν λέει η καρδιά να μάθει, Τίποτα, Σκόνη, Δεν απαντά, Πες μου θάλασσα, Ο χρόνος νικά, Έλα μου, Να’φευγα, Σκληρή μουσική, Η πρώτη μας φορά κ.α.
Στην παράσταση δεν αποκλείονται και έκτακτα καλλιτεχνικά φαινόμενα! Guests. Φωνές. Κιθάρες. Φίλοι. Jamming. Ιστορίες. Ποτάκια. Με το ίδιο μακό. Και φέτος. Δεν λέει η καρδιά να μάθει. Τύμπανα ο μόνιμος συνεργάτης του Αντώνη, Βαγγέλης Παπαχριστόπουλος (Eselon- Alice Cooper, BonnieTyler). Πιάνο ο Διαμαντής Καλαφατιάδης (Κ. Τουρνάς). Τεχνικός ήχου Γιάννης Φώτης. Αγάπη και φως!
Τελευταία παράσταση του Αντώνη Μιτζέλου στο «Caja de Musica» με γιορτινή ροκ διάθεση και αγαπημένα τραγούδια την Κυριακή 8 Ιανουαρίου! Μην την χάσετε!
Έναρξη: 21:30 | Εισιτήριο: 12 ευρώ!
Πληροφορίες / Κρατήσεις : 6944 610061

Caja de musica

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου