Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023

"Ελεύθερη Άποψη Γαλατσίου"


 ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΕΝΤΥΠΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ... ΞΕΚΙΝΑΜΕ!

Αγαπητές αναγνώστριες και αγαπητοί αναγνώστες,
Με μεγάλη χαρά, αλλά και ευθύνη, σας ανακοινώνουμε πως το Γαλάτσι και οι πολίτες του, θα λάβουν ένα ακόμη βήμα ελεύθερου λόγου, ανοιχτό στον πολίτη.
Η "Ελεύθερη Άποψη Γαλατσίου" εφέτος κλείνοντας τα 10 χρόνια από την ίδρυσή της το 2013, θα κυκλοφορήσει από τον Φεβρουάριο πλέον ως έντυπη εφημερίδα.
Η έντυπη εφημερίδα μας θα έχει ως στόχο να ενημερώνει, αλλά και να προβληματίζει τον σύγχρονο πολίτη, τον σκεπτόμενο άνθρωπο.
Η εφημερίδα μας θα περιέχει συνεντεύξεις, ειδήσεις, άρθρα γνώμης από απλούς πολίτες από όλο το φάσμα της κοινωνίας μας, με πλούσιο πνευματικό περιεχόμενο που έχει σκοπό να αφυπνίσει και να κάνει ενεργή ξανά την κριτική άποψη και σκέψη.
Η έντυπη εφημερίδα μας "Ελεύθερη Άποψη Γαλατσίου" θα είναι ανοιχτή σε όλες και όλους σας. Θα αποτελεί το βήμα των πολιτών. Θα κρίνει τα κακώς κείμενα και θα επικροτεί τα καλώς πεπραγμένα.
Στόχος μας είναι να μην αποτελέσουμε ένα απλό ειδησεογραφικό έντυπο, αλλά μία σύγχρονη εφημερίδα, όπου η γνώμη του ελεύθερα σκεπτόμενου πολίτη θα έχει την πρώτη θέση στο έντυπό μας!
Με μία φρέσκια δημοσιογραφική ομάδα και με τακτικούς και έκτακτους συνεργάτες, σε κάθε φύλλο μας θα προσπαθούμε να σας προσφέρουμε την αλήθεια πίσω από την πληροφορία.
Τέλος, η έντυπη πλέον εφημερίδα μας θα κυκλοφορεί κάθε δύο μήνες και θα διανέμεται δωρεάν ως free press σε όλο το Γαλάτσι, ενώ θα εκδίδει και έκτακτα φύλλα όταν κρίνεται αναγκαίο, για την πληροφόρηση των συμπολιτών μας. Κάθε μέρα όμως μέσα από την ιστοσελίδα μας, θα μπορείτε να ενημερώνεστε για τα γεγονότα που συμβαίνουν στην πόλη μας, το Γαλάτσι μας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Το ταξίδι μόλις έχει ξεκινήσει!
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟΨΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
ΤΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου