Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023

Ο ΧΑΡΡΥ ΤΖΙΑΝΝ ΘΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΟΥΣΟΥ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ 2022-2023


Ο Harry Giann είναι πιανίστας, συνθέτης, ηθοποιός, αποκρυφιστης, ποιητής και ακτιβιστής. Γεννήθηκε στην Αθήνα. Ξεκίνησε τις μουσικές του σπουδές στο Συμφωνικό ωδείο της Νέας Ιωνίας όπου έλαβε έπαινο εξαιρετικής επίδοσης ως πρωτοεμφανιζόμενος σπουδαστής. Στη συνέχεια, πήρε μέρος και διακρίθηκε στον Πανελλήνιο και Παγκύπριο Μουσικό Διαγωνισμό ”Φίλωνας”. Ολοκλήρωσε τα πρώτα του σχολικα χρόνια δίπλα στο σύστημα μοντεσσορι. Αποφοιτησε από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλαδος. Έχει δημιουργήσει πιανιστικά duo και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια masterclass με την Ελένη Μουζάλα, Τίτο Γουβέλη, Alain Lefevre, Yuri Bogdanov, Ervin Leiter, Paavali Jumpanen. Έχει λάβει μέρος σε σεμινάρια υπό τη διδασκαλία της διεθνούς φήμης καθηγήτριας της Ακαδημίας της Σόφιας, Borislava Taneva με θέμα ”Στυλ & Ερμηνεία έργων για πιάνο”, ”Τεχνική, Στυλ & Ερμηνεία έργων για πιάνο”, ”Ερμηνεία έργων για δύο πιάνα και τέσσερα χέρια”. Επίσης, έχει συμμετάσχει σε διάφορα χορωδιακά σύνολα αλλά και ερμηνεύσει solo κομμάτια. Το 2015 κυκλοφόρησε το πρώτο του ολοκληρωμένο άλμπουμ με τίτλο ”Crystal Child”. Πρόκειται για ένα πιανιστικό άλμπουμ που περιλαμβάνει 12 δικές του πιανιστικές συνθέσεις. Το 2016 αποφοίτησε από το Εθνικό Ωδείο ολοκληρώνοντας τις σπουδές του στο κλασικό πιάνο με Άριστα παμψηφεί και Α΄βραβείο. Το 2017 κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο με παρτιτούρες με τίτλο ”Crystal Moments” από τις εκδόσεις Orpheus και περιλαμβάνει διάφορα πιανιστικά του κομμάτια. Επίσης,το ίδιο έτος προσελήφθη από το Εθνικό Ωδείο ως καθηγητής πιάνου αναλαμβάνοντας το τμήμα του υποχρεωτικού πιάνου. Το 2018 συνέθεσε τη μουσική για το σήμα της τηλεοπτικής εκπομπής ”Zoome όμορφα”. Το 2020-2021 φοίτησε στη Δραματικη σχολή Βεάκη για ένα ετος και το 2021 εξέδωσε την ποιητική συλλογή με τίτλο Συλλογισμοί Παραλογισμοί. Ειναι τακτικός συνεργάτης στην τηλεοπτική εκπομπή «το ταξίδι της ζωής» με την Ατζυ Λουπεσκου και εξωτερικός συνεργάτης στην τηλεοπτική εκπομπή Natasha στο HIGH TV με τη Νατασσα Κρητικού.


ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023 ΣΤΙΣ 19.00
Πλατεία Δημοκρατίας (Δημαρχείου) - στάση Μετρό Περιστέρι
ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΚΑΝΑΔΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΕΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΟΥΣΟΥ ΜΕ ΕΝΤΕΧΝΑ ΚΑΙ ΛΑΪΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΕΛΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΠΟΙΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΔΙΑΣΗΜΩΝ ΠΟΙΗΤΩΝ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ
ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΪΚΗ ΕΡΜΗΝΕΥΤΡΙΑ
ΝΑΝΤΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ:
ΝΑΝΤΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ
ΚΩΣΤΑΣ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ
ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΠΙΡΑΚΟΣ
ΓΙΩΤΗΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ
ΧΑΡΡΥ ΤΖΙΑΝΝ
ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΚΑΙ SHOWMAN ΚΩΣΤΑΣ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ
ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ:
ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΡΙΟΝΑΣ (ΠΙΑΝΟ), 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ (ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ)
ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΑΚΑΡΗΣ (ΚΡΟΥΣΤΑ), 
ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΧΤΣΙΡΗΣ (ΜΠΑΣΟ).
ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΡΙΟΝΑΣ
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΟΥΣΟΣ
Πρόγραμμα
«Κύκλος έντεχνων και λαϊκών τραγουδιών» του Παναγιώτη Καρούσου
ΕΣΥ Η ΓΛΥΚΙΑ (ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΡΟΣΙΝΗΣ)
ΟΔΟΙΠΟΡΟΣ (ΠΑΥΛΟΣ ΝΙΡΒΑΝΑΣ)
Σ᾿ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΝΑΟ (ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΜΑΛΑΚΑΣΗΣ)
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΥ (ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ)
ΜΑΘΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ (ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΡΥΠΑΡΗΣ)
ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ (ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΙΖΥΗΝΟΣ)
ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ (ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ)
ΑΥΡΙΟ ΦΩΣ (ΑΛΕΚΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ)
ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ (ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΟΛΕΜΗΣ)
ΜΠΑΛΑΝΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)
ΑΜΑΡΥΛΛΙΔΕΣ (ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ)
Η ΜΑΓΕΜΕΝΗ ΒΡΥΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΗΣ)
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ (ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ)
ΣΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΚΕΝΤΡΟ (ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΛΑΠΑΘΙΩΤΗΣ)
ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΗΛΑΡΑΣ)
ΓΡΑΜΜΑ ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ (ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ)
Περιστέρι Πολλών Αστέρων!
Πλατεία Δημοκρατίας (Δημαρχείου) - στάση Μετρό Περιστέρι
Είσοδος Ελεύθερη!
Ο διεθνούς φήμης Ελληνοκαναδός μουσικοσυνθέτης Παναγιώτης Καρούσος παρουσιάζει μεγάλη συναυλία με νέα έντεχνα και λαϊκά τραγούδια υπό την διδασκαλία και διεύθυνση του γνωστού μαέστρου και αρχιμουσικού Ανδρέα Πριονά με μεγάλα ονόματα του ελληνικού λαϊκού και έντεχνου τραγουδιού.
«Πρόκειται για τη νέα συνθετική εργασία του Ελληνοκαναδού μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου. Ο συνθέτης κλασικής μουσικής γνωστός μέσα από τις όπερες του (Προμηθέας Δεσμώτης, Τραχίνιες – Ολυμπιακή Φλόγα, Μέγας Αλέξανδρος), κάνει ένα άνοιγμα στο έντεχνο και λαϊκό τραγούδι μελοποιώντας μεγάλους Έλληνες και ξένους ποιητές. Ο Παναγιώτης Καρούσος είναι ένας πολυσχιδής συνθέτης που γράφει όπως ο Μίκης Θεοδωράκης από έντεχνο τραγούδι μέχρι συμφωνικά έργα και όπερες. Είναι ένας μουσικοσυνθέτης αναγεννησιακού τύπου και η μουσική του έχει ως επίκεντρο τον άνθρωπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου